SaDrA-HhH
کاربر سایت
سلام بالاخره نگفتی کدوم پک هست؟چه شکلی هست؟؟توش چی هست؟؟/قیمتش چنده؟؟یه چند تا عکس بزار بگو ببنیم چی هست دلم اب رفتيه پک داره بايد بی خيالش بشيد
سلام بالاخره نگفتی کدوم پک هست؟چه شکلی هست؟؟توش چی هست؟؟/قیمتش چنده؟؟یه چند تا عکس بزار بگو ببنیم چی هست دلم اب رفت
تو سایت بازی رایانه زده 240 هزار تومنسلام بالاخره نگفتی کدوم پک هست؟چه شکلی هست؟؟توش چی هست؟؟/قیمتش چنده؟؟یه چند تا عکس بزار بگو ببنیم چی هست دلم اب رفت
بیخیال رفقا این 30 تومن چیه حالا که یکی دو هفته صبر کنیم این 30 تومن فدا سر مارکوس (خدایا تا ما god of war3 & gears of war3 را تمام نکردیم ما را از این دنیا نبر)85000 تومان خیلی گرونه! باید صبر کنیم یخورده بیشتر وارد کننن قیمتش میاد پایین! روی یه بازیه 60 تومانی میخوان 20 یا 30 تومان بخورن!! خیلی باحاله...
منم رو call of duty mw2 همین فکرو میکردم پسر بیخیال اینجا ایرانه یه گربه 7000 ساله که موخش از کهولت سن عیب کردهآخه نباید رو هر چیزی اینطوری قیمت گذاشت! 2 یا 3 روز بعد از اومدن بازی قیمتش خیلی افت میکنه! به نظر من که ارزشش رو نداره! شما با این 130 تومان میتونی Ultimate Edition رو بخری نه پک معمولی!
حالا شما خيلي جيبتون پره پول اين حرفو ميزنيبیخیال رفقا این 30 تومن چیه حالا که یکی دو هفته صبر کنیم این 30 تومن فدا سر مارکوس (خدایا تا ما god of war3 & gears of war3 را تمام نکردیم ما را از این دنیا نبر)
من که به 4k رفتم شبا همش خواب کریتوس میبینم حتی شده 100 هم میخرم من رو حساب gta براش 130 کنار گذاشتم.
اون قبلا بود...بابا خدایی 85 برای این بازی اصلاً گرون نیست!
لابد یادتون رفته که متال گیر رو همون هفته اول همه جا 100 میدادن؟
اولا شما نمیدونی UE چه پکی هست که داری این حرف رو میزنی . تو ایران اگه تونستی UE رو زیر 200 پیدا کنی جایزه داری . اصلا پک رو دیدی شما ؟آخه نباید رو هر چیزی اینطوری قیمت گذاشت! 2 یا 3 روز بعد از اومدن بازی قیمتش خیلی افت میکنه! به نظر من که ارزشش رو نداره! شما با این 130 تومان میتونی Ultimate Edition رو بخری نه پک معمولی!
اون قبلا بود...
الان 75 بیشتر نمیارزه...نخر!