بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
bad company 2 چنده الان ؟ هنوز 70 هست ؟
ادرس هم بدید اگه میشه.

battelfild bad company 2 (اگه اشتباه تایپی دارم ببخشید) ارزش خرید داره؟ من هنوز heavy rain بازی نکردم با توجه به اینکه بتلفیلد ارزونتره کدوم رو بگیرم؟ به نظرم بتلفیلد بگیرم بعد از عید هم heavy rain ؟؟
ممنون

بستگی به سلیقه ات داره.اگه دنبال شبکه بازی کردن و بازی های اکشن با گرافیک خوب و سیستم تخریب پذیری بالا میگردی بتلفیلد انتخاب اولت خواهد بود ولی اگه دنبال یک تجربه منحصر به فرد در زمینه گیمینگ می گردی شک نکن و Heavy Rain رو بگیر.
بازهم سوالی بود در خدمتم.
یاعلی.
jتایید میشه..
heavy rain معرکست
اما اگه فقط میخوای بری جلو بزنی بکشی.. bad company

شما قیمت کردی امروز؟! کدوم مغازه!؟ اگه 65 باشه بتونم پیدا کنم خوبه!;)

سلام دوستان بازی gow3 تو تهران زود تر میاد یا دبی چون اگه دبی زودتر بیاد میگم دوستان از دبی بیارن

سلام
ميخواستم براي عيد بازي بهم معرفي كنيد بگيريم خودم U2 تموم كردم و ميخوام با يه چيزي عوضش كنم اگهميشه بازي پيشنهاديتون رو + قيمتش بهم بگيد.
فقط بازيه Heavy Rain&MGS4&K2&U2&MW2&Bad Company 2&GOW3نباشه
در ضمن ميخواستم با ال سي دي اصلي خونه بازي كنم وگرنه خودم GTA IV به ذهنم رسيد
اگه اپديت جديدي كه روي بلو ري هاي بازي هست بريزم مشكلي برام پيش نمياد اگه برق بره وسط اپديت؟
ممنون

سلام
ميخواستم براي عيد بازي بهم معرفي كنيد بگيريم خودم U2 تموم كردم و ميخوام با يه چيزي عوضش كنم اگهميشه بازي پيشنهاديتون رو + قيمتش بهم بگيد.
فقط بازيه Heavy Rain&MGS4&K2&U2&MW2&Bad Company 2&GOW3نباشه
در ضمن ميخواستم با ال سي دي اصلي خونه بازي كنم وگرنه خودم GTA IV به ذهنم رسيد
اگه اپديت جديدي كه روي بلو ري هاي بازي هست بريزم مشكلي برام پيش نمياد اگه برق بره وسط اپديت؟
ممنون
قیمتاشون رو نمیدونم ولی اینا رو پیشنهاد میدم

Batman : Arkham Asylum - Infamous - LBP GOTY - Resistance 2 - Resident Evil 5 - Uncharted 1

بازی های قدیمی هم بینشون هست ! گفتم شاید بازی نکرده باشی .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or