بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها امروز یکی از سایت ها نوشته بود فاینال 13 تو دبی street broken شده یعنی الان اونجا پیدا میشه کسی اگه تو دبی هست یه امار بده

من با سری فاینال فانتزی زندگی میکنم...........این شماره انتظاراتو براورده کرده اخه بعضی جاها ازش بد گفتن.

بچه ها امروز یکی از سایت ها نوشته بود فاینال 13 تو دبی street broken شده یعنی الان اونجا پیدا میشه کسی اگه تو دبی هست یه امار بده

اينجا يه فروشگاه زنجيره ايی game هست به نام geekay games زيادم پابند قانون نيست و بازيايی که زود تر ميآد تا روز ريليز بفروشه رو بخوای بهت ميده يا اصلاً ميزاره تو قفسه هاش پس بعيد نيست باشه!!! حتی ممکنه هر روزی GOW3 هم بفروشه :دی

شما ریجن 1 حتما میخوای ؟
فرقی نداره که
83 گرونه واسه پک معمولی
میتونی 70 - 75 گیر بیاری

چرا دیگه فرق داره !! برای دانلود و بازی کردن DLC باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه ... الان منم گیر همینم دیگه ! حتی $ US هم برا PSN گرفتم و تم رو دانلود کردم و الان باید DLC رو دانلود کنم ولی لنگ بازیم !!... خدایی 83 خیلی زور داره ! :((:((:((

شما ریجن 1 حتما میخوای ؟
فرقی نداره که
83 گرونه واسه پک معمولی
میتونی 70 - 75 گیر بیاری

خوب من ریجن ۲ ش رو داشتم و دنبال ریجن ۱ ش بودم که امروز تهیه کردم - ممنون از راهنمایی دوستان

دوستان در حال حاضر BC2 رو از کجا می تونیم تهیه کنیم؟
ممنون

دوست عزیز هم پایتخت میتونی بری و هم توپخونه....

=========================

راستی FF هم اومده تو توپخونه اون مغازه دو نبشه که یه طرفش به سمت خیابون فردوسی هست, آورده میده 85 !!!

خوب من ریجن ۲ ش رو داشتم و دنبال ریجن ۱ ش بودم که امروز تهیه کردم - ممنون از راهنمایی دوستان
من دستگام 3 هست
بازی 2
مشکلی نداشتم
1 دقیقه یه اکانت eu درست کردم و دانلود کردم بعدش...
مشکلیم نیست الان به بقیه اکانتا هم میشه بازی کرد...;)

بچه ها dc فاینال 13 را با قیمت خیلی خوب اورده اگه خواستید بگیرید من که یکی گرفتم
yakuza 3 هم پنچ شنبه بازار اومده بود 80 بود فکر کنم امروز ارزون تر گیر بیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or