بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
HAWX که ميگن امروز فردا مياد 100% ......:love:

کسی آمار نداره RE5 زودتر از زمان تاريخ ريليز امده يا نه ؟ ?
تا اين لحظه که با 2 تا جا چک کردن نداشتن.....:biggrin1:

مرسی

فردین تو تاپیک تبادل هم گفتم most wanted برای PS3 وجود خارجی نداره!
ميثم جان ... احتمالاً فردين دنبال نسخه ps2 ميگرده .... احتمالاً کنسول فردين مدل قديمی هست که Support کنه backward compatibility رو .....

فردين بايد سفارش بدی از دوبی بيارن ... اينجا گير نمياد .....

درود،

من HAWX قيمت زير 70 تومان پيدا کردم اين بازی رو ... هر کسی خواست بگه که بگم از کجا بگيره ... تو پيغام خصوصی فقط !

احتمالاً فردا سفارش خواهم داد ! (احتمالاً ... يا street fighter رو ميگيرم !!!)

بچه ها INFUMES ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) کمترین قیمتش تو بازار چنده . اصلا جایی وجود داره قیمتش منصفاته باشه مشتری دائم میخوام بشم :smile: ممنون . ( اصلا تو بازار اومده )

بچه ها INFUMES ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) کمترین قیمتش تو بازار چنده . اصلا جایی وجود داره قیمتش منصفاته باشه مشتری دائم میخوام بشم :smile: ممنون . ( اصلا تو بازار اومده )
آره اومده قیمتش هم الان تو بازار طرفای 70 تومان ه .

من از WestGame پرسيدم 80 بود!

ارزونترین جا برای اینفمس مکس گیمه که 68 میده.کلا انگار تو بازار کم یابه

بچه ها INFUMES ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) کمترین قیمتش تو بازار چنده . اصلا جایی وجود داره قیمتش منصفاته باشه مشتری دائم میخوام بشم ممنون . ( اصلا تو بازار اومده )
من امروز از پشت شهرداری خریدم 70 تومن

سلام
ببخشين ميخواستم بدونم بازيafrika در بازار موجود است يا نه . در ضمن قيمتشم چنده:confused:

Africa به زودی برای US هم ریلیز میشه. بعد از ریلیزش شاید بشه اینجا هم گیرش آورد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or