فردین تو تاپیک تبادل هم گفتم most wanted برای PS3 وجود خارجی نداره!کسی نمیتونه واسه من یه NFS Most Wanted پیدا کنه ؟؟
فردین تو تاپیک تبادل هم گفتم most wanted برای PS3 وجود خارجی نداره!کسی نمیتونه واسه من یه NFS Most Wanted پیدا کنه ؟؟
ميثم جان ... احتمالاً فردين دنبال نسخه ps2 ميگرده .... احتمالاً کنسول فردين مدل قديمی هست که Support کنه backward compatibility رو .....فردین تو تاپیک تبادل هم گفتم most wanted برای PS3 وجود خارجی نداره!
آره اومده قیمتش هم الان تو بازار طرفای 70 تومان ه .بچه ها INFUMES ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) کمترین قیمتش تو بازار چنده . اصلا جایی وجود داره قیمتش منصفاته باشه مشتری دائم میخوام بشم :smile: ممنون . ( اصلا تو بازار اومده )
من از WestGame پرسيدم 80 بود!بچه ها INFUMES ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) کمترین قیمتش تو بازار چنده . اصلا جایی وجود داره قیمتش منصفاته باشه مشتری دائم میخوام بشم :smile: ممنون . ( اصلا تو بازار اومده )
این بازی هنوز منتشر نشده . تو بازار هم قاعدتا نیست پس .سلام
ببخشين ميخواستم بدونم بازيafrika در بازار موجود است يا نه . در ضمن قيمتشم چنده:confused:
این بازی هنوز منتشر نشده . تو بازار هم قاعدتا نیست پس .
ریجن J دو تا داریم تورج یکی آسیا و یکی Only For Japan .برای ژاپن امده ... رجين J ...
تو بازار باشه يا نه ... i dont think so !