بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با تشکر از همه ی شما

در اینجا (اهواز) فقط یه پاساژ هست بنام پاساژ نخل که فقط فروش بازی و کنسول است

باید بگم همشون از دم کلاه بردارن.

تمام این بازی ها با این قیمت به من دادن:

gta iv 85

ac 80

rs vegas 65

Burnout 80
سر دسته دزدا هم یه نفر هست بنام کامبیز امتحانی .

خوب شد نگرفتم.

سرزمین رایانه که در اینجا هست که دفتر مرکزی هم هست تمام بازی های جدید رو به قیمت تجاری میده یعنی چیزی نمی کشه روش درست همون قیمتی که تو سایت های خارجی زده میده خیلی به صرفه س

ولی باید کنسول رو از اونجا خریده باشید که قیمت تجاری بهتون بده.

مرسی دوستان

مرسی دوستان

!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بخوای برای هر سوال 5 تا پست بدی جواب ندی بهتره
درضمن قیمت ها رو هم گرون گفتی
gta iv=60
ac=60-55
rs vegas=40-30
اين ها قيمت روزه فوقشم با 5 تومان بالا پايين من قصدم كمك بود نه گمراه كردن كرم كه ندارم دوستمونو آزرده كنم

اصلا ايران قيمت دقيق نداريم همشون همين حدودان بعضيا نمي دونن يا خيلي با معرفتن ارزون تر يا گرون تر مي دن

كسي مي دونه FARCRY2 كي (PS3) وارد ايران مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟21 oct ولي تو ايران دير مياد زود مياد كسي مي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

خیلی وقته اومده

فارکرای2 هم واسه ps3 حدود دو هفته هس که اومده

مدتيكه بازي LBP رو تهيه كردم و قسمتهايي از بازي رو تموم كردم . در مورد اين بازي بايد بگم كه يه شاهكاره واقعيه . فضا سازي بصري اين بازي چيزيه ي كه تو هيچ بازي تا حالا نديده بودم . درسته كه اين بازي يه بازي فانتزيه ولي شايد بشه گفت جزوه بازي هايي كه ميتونه با تكنيكهاي گرافيكي Crysys رقابت كنه ( شايد باورتون نشه) . shader استفاده شده تو اين بازي بينهايت آبجكتهاي داخل محيط رو واقعي جلوه ميده . بطور مثال درمرحله ي مكزيك ، محيط از جنس چوپ ساخته شده. از لحاظ واقعي بودن جنس چوب بايد بگم بينهايت واقعي و زيباست من شخصا همچين چيزي روحتي تو بازي Crysis هم نديدم . Anti alising عجيبي كل بازي رو Soft كرده .جدا از رنگ بندي و گرافيك فوق العادش ، فيزيك تو اين بازي به يه تكامل بالايي رسيده .

كل گيم پلي ، روند و فضاي بازي با فيزيك گره خورده . البته بايد بگم با اين ويژگي من خيلي ها رو ميشناسم كه با اين بازي و فضاي داخل اصلا حال نميكنن ، اين جاي قضيه ديگه كاملا سليقه ايه . كلا اين بازي بيشتر به درده گيمر هايي ميخوره كه اهله بازي هاي فانتزي باشن . اگر دنبال فضاي پر از آشوب و جنگ كشتار هستيد ، دور اين بازي رو خط بكشيد چون اون چيزي رو كه دنبالشيد تو بازي نيست.

جدا از اين حرفا بازي LBP هم بي ايراد نيست ، اولين چيزي كه منو اذيت كرد اين بود كه رزوليشن بازي رو 720 P تنظيم شده . كنترل كاراكتر بازي در بعضي مواقع سخت ميشه . اما ايرادي كه تو اين مثل بازي هاي ديگه ديدم مشكل در سايه هاست.
مثل خيلي از بازيها ، مشكله بريده بريده شدن سايه در اين بازي هم وجود داره البته با توجه به دور بودن دوربين از كاراكتر و آبجكت هاي محيط اين قضيه ديده نميشه .

مشكل سايه براي بازي هاي PS3 كم كم داره به يه اپيدمي تبديل ميشه . اين مشكل در بازي MGS 4 خيلي بدتر ظاهر شد ، يادمه يه قسمت از بازي متال گير 4 كه تو جنگل بود ، سايه ي سنگي كه زيرش افتاده بود كامل بريده بريده شده بود ( ميشه گفت افتضاح بود) اين مشكل تو كل بازي وجود داره . ولي تو بازي LBP قضيه اين قدر وخيم نيست ، سايه ها با اينكه بعضي جا مشكل دارن ولي همگي از يه Anti alising خوبي برخوردارن . بحث در مورده اين بازي بسياره
خيلي دوس دارم بخش آنلاينش رو بازي كنم ولي هنوز موفق نشودم
به هرحال اگه از محيط و نوع گيم پلي اين بازي خوشتون مياد ، پيشنهاد ميكنم حتما اين بازي رو بخريد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or