بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ریجن J دو تا داریم تورج یکی آسیا و یکی Only For Japan .
من که به شخصه تا حالا بازی Only For Japan تو ایران ندیدم . واسه همین گفتم نیست .

منم only for japan تو ايران نديدم آرش جان...

Africa به زودی برای US هم ریلیز میشه. بعد از ریلیزش شاید بشه اینجا هم گیرش آورد!

من شنيدم پاييز مياد!!!

ببخشين اين بازي ها تو بازار موجود است وقيمتشون و كدوم فروشگاه.
fuel
virtua tennis 2009
red faction

LBP GOTY رو کجا دارن؟

يه مغازه تو جمهوری نرسيده به حافظ به اسم رويال کيش داره
يکی از مغازه های کناری پاساژ لبّاف هم آشت ولی احتمالاً تا حالا فروخته .... چون دست دوّم بود

بازی NGS2 رجين پالش تو تهران موجوده ... قيمتش هم گفتن 65 ... نسخه collection بازی نيومده تو ایران!!!!!

U2 هم که خبری نيست ... اميدوارم این هفته بياد...

سلام
اول از همه ممنونم از اشکان جان که زحمت منتقل کردن و مهم کردن تاپیک رو کشید . :smile:
از این به بعد تمامی بحث ها راجع به بازی های موجود در بازاز ، قیمت بازی ها ، نحوه تهیه بازی ها و در کل هر گونه بحث راجع به خرید بازی ها اینجا انجام میگیره ، خواهشا از هرگونه پستی حاوی خرید در تاپیک بازی ها خودداری کنید .
ممنون از همکاری همتون . :smile:

سلام
اول از همه ممنونم از اشکان جان که زحمت منتقل کردن و مهم کردن تاپیک رو کشید . :smile:
از این به بعد تمامی بحث ها راجع به بازی های موجود در بازاز ، قیمت بازی ها ، نحوه تهیه بازی ها و در کل هر گونه بحث راجع به خرید بازی ها اینجا انجام میگیره ، خواهشا از هرگونه پستی حاوی خرید در تاپیک بازی ها خودداری کنید .
ممنون از همکاری همتون . :smile:
ارش جان اماری از فروش انچارتد 2 نداری ؟ هنوز تو دبی نفروختن ؟

خبری نشد صدرا جان ؟

من رسما دیگه فکر میکنم افتاده برای تاریخ اصلی بازی كه ۱۳ اکتبر هست :sick:
تورج امشب یکی توی دبی رفته بود بازی رو خریده بود و گذاشته بود تو دستگاه:biggrin1: میگن که فردا میاد و شنبه هم با قیمت خوب. باید دید که چی میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or