بازیهای موجود در بازار برای PC

اگر فیر سالم میخواین از پردیس بگیرید 6 سیدیه نسخه اصلی و پچ کامله یه نصب داره که 6 سیدی نصب میکنه و بدون اینکه نصب خاصی برای پچ داشته باشه یعنی هر دو نسخه رو یه جا
تازه راحت اجرا میشه و درایوهای جدید کارت گرافیک هم داره;)

هیچ شرکتی نیومده بازی اصلی رو با این اضافه شونده با هم رو 1 Dvd بزنه؟ که جفتش رو بشه بازی کرد و مشکلی هم نداشته باشه؟
حسام این پردیس که میگی Dvd هم زده ؟

پس 24 اکتبر چی شد؟
مثل اینکه شما در جریان نیستی که هر ثانیه داره یک تاریخ جدید برای عرضه ی اسپلینتر سل 4 از یوبی سافت و گوشه و کنار به گوش میرسه.;)

ببنید وقتی میخواهید که بازی رو نصب کنید, اگه نتونه بازی شماره قبلی رو پیدا کنه ازتون میخواد که دستی محلی رو که بازی قبلی رو نصب کردید بهش نشون بدید, بنابراین احتمال داره که بتونید رو ی نسخه کرک شده نصبش کنید. در ضمن برای اینکه گیر نده که باید بازی رو آپدیت کنید, شما باید فایل کرک شده fear.exe ورژن 1.07 رو دانلود کنید و به جای کرک فعلی بذارید
خوب اینی که میگی رو از کجا دانلود کنیم؟؟

هیچ شرکتی نیومده بازی اصلی رو با این اضافه شونده با هم رو 1 Dvd بزنه؟ که جفتش رو بشه بازی کرد و مشکلی هم نداشته باشه؟
حسام این پردیس که میگی Dvd هم زده ؟
سلام مملی :D چه خبر از این ورا؟
راستش محمد منم شک کردم ولی باز یکامله توی 6 سی دی و dvd رو هم خبر ندارم ولی به احتمال زیاد زده
اما من خودم دارم eXTRACTION POINT رومیرم INTERVAL 4 هستم اشکالی هم نداره

تورنتش که اومده! ولی وضع سیدرش زیاد جالب نبود ولی تا دلت بخواد لیچر داشت;)
باید تا چند روز دیگه بازیش بیاد:)

اون تورنتی که گیر اوردی مثل قدیمیا fake هست. هنوز اثری از این بازی برای PC نیست ولی نسخه x360 ش اومده که PAL هست.

سلام
من با تنظیمات کنترل Pes6 مشکل پیدا کردم .
اصلا مثل Pes5 نیست .
یکی کمک کنه .
( میدونم اینجا جاش نیست ولی نگاه کردم تاپیکی برای این بازی ندیدم )

سلام
من با تنظیمات کنترل Pes6 مشکل پیدا کردم .
اصلا مثل Pes5 نیست .
یکی کمک کنه .
( میدونم اینجا جاش نیست ولی نگاه کردم تاپیکی برای این بازی ندیدم )

تاپیکش اینجاست :
http://www.forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2095&page=13

من هم با کنترل مشکل داشتم، از داخل بازی حل نمیشه. بیرون بازی توی start > programs > konami > PES6 > setting اینجا تنظیمات کنترل رو انجام بده.

تمام محتویات Dvd رو توی هارد کپی کن بعد از توی هارد نصبش کن. به احتمال 99% مشکلت حل میشه. چون منم یه وقتی می خواستم برنامه ای رو نصب کنم. همچین اخطاری می داد. فکر کنم درایوی که ویندوز روی توی اون نصب کردی پر شده!

تمام محتویات Dvd رو توی هارد کپی کن بعد از توی هارد نصبش کن. به احتمال 99% مشکلت حل میشه. چون منم یه وقتی می خواستم برنامه ای رو نصب کنم. همچین اخطاری می داد. فکر کنم درایوی که ویندوز روی توی اون نصب کردی پر شده!

سلام
آقا ممنون حل شد بابا تجربه!!!!
ولی تمام درایوام 30 گیگ خالی داره
ولی یه مشکل دیگه موقع اجرا بازی که می ره تو بازی خطای dont send میده میاد بیرون
الان دارم یه کرک دیگه دانلود می کنم ببینم چی میشه
اگه کسی از تکین این بازی رو خریده بگه این موشکلو داشته یا نه

راستی بازیش 6 گیگ جا میگیره
شاید بلاخره یه بازیه درستو حسابی از این کاراکترا ساخته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن