در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
این دیگه چیه؟ برای Pcمیاد؟ چطوریه؟
اصلا من نمی دونم شما چی می نویسد آخه قشنگ بنویسید تا بفهمم چی میگید.علامتهای نگارشی سعی کنید رعایت کنید. چون از هر جمله تون چند برداشت میشه کرد!
حالا شما بهم بگید این جمله یعنی چی:حاله صدا رو بزاری تهش بازی کنی
حالا شما بهم بگید این جمله یعنی چی:حاله صدا رو بزاری تهش بازی کنی
موس و کلیکه؟؟منم یه بازی دیدم که ماجرایی هست.
اسمش هم هست یادگار(keepsake)
البته زیاد کیف نداره بازی کنی چون اگه بخوای خود بازی معمات رو برات حل میکنه.دیگه راهنما نمی خواد.من اینو تابستون گرفتم ولی چون اسمش رو اینجا ندیدم گفتم که گفته باشم.
آره و وقت و حوصله زیادی می خواد!!موس و کلیکه؟؟
ملت تورنت باز!اینهمه بازی چرت و پرت رو دم به دیقه آمار تورنت Fake و ایناشو گذاشتین!،ولی چانا سخن دوست خوشتر است!از NWN 2 چه خبر؟بازی پریروز پخش شده،اگه یکی میگرفت با دایل آپ هم میفرستاد هوا تا حالا بود!
خلاصه کسی خبر نداره این هست یا نیست یا اگه هست از این شرکت مرکتا کسی گرفتتش یا نه؟
در ضمن آق! محمدرضا دست مارم بگیرین!حای دوری نمیره!البته 8.6 بسیار خوبه،ولی با این حساب گویا باید منتظر همون Dragon Age باشیم که دوباره حال BG و NWN 1 رو بهمون بده!
دوستانی که دی وی دی NFS:Carbon رو از تکین یا مدرن گرفتند, لطف کنند بگند که setup بازی دستکاری شده یا خیر.
آره منم dvd شو گرفتم مشکل دارهDVD.
Marvel هم که انگار خبر دارین اومده.نسخه DVD بازی مشکل داره.سعی کنین نسخه CD اون رو بگیرین.
خداحافــــــــــــــظ
نظر لطفتهامین این رو برای تو مینویسم: تو رو خدا به پستات نگاه کن.تو تنها کسی هستی که از خوندن پستات لذت نمیبرم.توی این چند صفحه هیچ چیز مفیدی ننوشتی.فقط جواب عماد رو دادی اونم به حالت شوخی.یکم جدی باش و جدی جواب بده.قرار نیست توی هر تاپیکی سرک بکشی.و اون تاپیک رو خراب کنی.تنها تاپیکی که توش نبودی تاپیک Oblivion بود.دیدی اون تاپیک چقدر مفید بود .نمیدونم چی بگم.