در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من همین حالا با مدرن تماس گرفتم گفتند می خواهیم دارک مسایا رو بدیم بیرون توی یک DVD و 5CD. سوال کردم چطوری اینطوری شده. مگه فیلمها یا بعضی از امکاناتش حذف کردید گفتند نه!!(لطفا به این نه دقت کنید) گفتند بعضی از فایلهای DAT بازی رو حذف کردیم:thinking:. (دیگه که چطوری اینطوری شده آنها دانند) دو سه روز دیگه هم بیرونش می دن.
عزیزم من دیروز رفتم pes6 و چند دیگه رو اورده بود که با اجازت خودمم اینا رو گرفتم راستی فلایت سیمولاتور رو هم که 2 تا دیویدی هست هم اورده بودن .تو کرج هم زودتر از اینا نمیاره بیخود نگرد.در ضمن فیر هنوز تو تهرانم پخش نشده ودارک مسیا هم تازه امروز تو تهران پخش شده ...OKاقا من به نوین نگاه زنگ زدم واقعا خیلی زحمت کشیده بودند بازی فییر و پرو اولیشن و دارک مسیا و اولتیمیت الاینس رو نیاورده بود ... فقط بازی گوتیک 3 رو اورده بود...تازه نکته جالب اینه که اینا بازیهای 2 دیویدی را نمی اورند برای مثال جاست کاز و فلایت سیمولاتور...کسی جای دیگه ای نمیشناسه ما بریم این بازی جدید رو فردا ازش بخرییم؟