بازیهای موجود در بازار برای PC

ببخشید! فکر کنم این شماره تلفنی که به من دادید از کار افتاده باشه چون هرچقدر تماس می گیرم کسی گوشی رو بر نمی داره. می شه شماره دیگه ای رو لطف کنید. شنیدم Dark messiah سه DVD یا 15CD است!!!!! حقیقت داره یا نه؟

سلام. کسانی که FEAR رو خریدند کمی درباره اش هم توضیح بدند. (تعداد مرحله ها. تنوع مرحله ها. سلاح ها و...)​
اگه Dark messiah خریدید read me ش رو بذارید. با تشکر.
من تا کی دنبال شماره تماس بگردم . اگه زحمتی نیست بذارید دیگه ممنون می شم.:love:

تکین

ببخشید! فکر کنم این شماره تلفنی که به من دادید از کار افتاده باشه چون هرچقدر تماس می گیرم کسی گوشی رو بر نمی داره. می شه شماره دیگه ای رو لطف کنید. شنیدم Dark messiah سه DVD یا 15CD است!!!!! حقیقت داره یا نه؟

88942552

88940387

88940388

معمولا اینا وقتی مشتری ندارن مغازه رو ول می کنن می رن توی پاساژ راه می رن...انقدر زنگ بزن تا ور دارن!

بچه ها به نظر من هرکی بازی رو میگیره بگه از کجا گرفته.
چون یه وقت می بینی یه جا آورده یه جا دیگه نیاورده.
خیلی ممنون.;)

تبلیغ مغازه ها در سایت ممنوع هست!;)

کسی این دارک مسایا رو نگرفت؟!

تبلیغ مغازه ها در سایت ممنوع هست!;)

کسی این دارک مسایا رو نگرفت؟!

انشا الله من فردا از تاکین می گیرم و به امید خدا حدود یک هفته دیگه به دستم می رسه. :baby: می خواستم از مدرن بگیرم گفتند ما پخشش نمی کنیم چون 10-15 تا CD است:unsure:. تاکین هم گفتند ما فردا میاریم. فکر نکنم کسی گرفته باشدش. Fear کسی گرفته؟ اگه گرفتید مارو بی خبر نذارید؟​

ولی مطمئنا گیم اسپات از خودش در میاره
105.gif

این یوبی سافت هم دیگه مسخرشو در اوورده من دارم من دارم دیوانه میشم بدون سام فیشر .
شما که 360 داری دیگه چرا ...؟؟؟

عجب اوضاعی شده نه به اون همه بازیهای توپ که اومده نه به این خبر مسخره دیگه دارم دیوونه میشم اگه واقعیت داشته باشه که بد بخت شدی
خوش به حالت که داری دیونه میشی.....من که دارم میمیرم...
45.gif

آقا میگم دوباره جریان نسخه ی اروپایی و نسخه ی امریکایی نباشه...؟؟؟؟

dark massiah چند سي ديه:eek: اي بابا حالا ما شهرستانيا كه منبعمون مدرنه چيكار كنيم يعني؟تكين سفارش براي شهرستانم داره؟
میگن 15 تا:) حجمش 7.5 گیگ هست;)
مدرن هم مثل اینکه نمیاره چون pes6 رو تو سایتش زده ولی دارک مسایا رو نه (هر دو همزمان اومدن تازه دارک مسایا زودتر اومد)
بای

اقا من به نوین نگاه زنگ زدم واقعا خیلی زحمت کشیده بودند بازی فییر و پرو اولیشن و دارک مسیا و اولتیمیت الاینس رو نیاورده بود ...:mad: :mad: :mad: فقط بازی گوتیک 3 رو اورده بود...تازه نکته جالب اینه که اینا بازیهای 2 دیویدی را نمی اورند برای مثال جاست کاز و فلایت سیمولاتور...کسی جای دیگه ای نمیشناسه ما بریم این بازی جدید رو فردا ازش بخرییم؟:( :( :(

3 سیدیش انگار ناقص است میگفت 5 سیدیش کامل است

فرق نسخه ی 3 سی دی با 5 سی دی فقط توی Language هاشه
اون 3 سی دی فقط زبون انگلیسی داره و اگه موقع نصب بقیه زبونا رو تیک بزنید وسط نصب Error میده و کامل نصب نمیشه اجرا هم نمیشه
5 سی دی به جز انگلیسی اسپانیایی و ایتالیایی و پرتغالی و چنتا دیگه هم داره

پس اگه 3 سی دی رو هم گرفتید بازی کامله و هیچ مشکلی نداره

-----
قانون شماره 13) بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری مربوط به سايت يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد. در صورت تمايل به بيان تبليغات می توانيد از بخش تبليغات سايت استفاده نماييد. اگر جواب سؤال کاربری به گونه ای بود که مربوط به سایت‌ های تجاری می شد می بایست فقط در زمینه سؤال کاربر سایت یا محصول معرفی شود و از به کار بردن جملات و کلمات تبلیغاتی خودداری نمایید. از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or