در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
نمیدونم سیستمت چیه ولی بدون بازی که با سورس(انجینه hl ) ساخته بشه سیستم مورد نیاز کمی میخوادپس عجب سیتم خفنی دارم!!:excited: من که تا حالا نمی دونستم!!rayingآب در کوزه و ما تشنه لبان گرد جهان می گردیم)
آره دیگهمگه Dark Messiah رو با سورس ساختن؟
یعنی این بازی Dark messiah هم مثل بازی ریدیک(گرافیکش که یادتونه) روی سیستم های پایین میاد ؟ مگه توی readme بازی Dark messiah هم همینطور نوشته شده؟ اگه زحمتی نیست read me ش هم بذار تا مطمئن شم. حالا من اینجا نمی دونم موتور سورس یعنی چه می شه برام توضیح بدید؟
خب برای چی بیشتر بازیها رو با موتور سورس نمی سازند تا اونایی که سیستمشون پایینه هم بتونند بازی کنند. مثلا همین call of Juarez خودمون برای چی با این موتور نساختند تا منم بتونم بازی کنم؟
سیستم من:VGA:64 RADEON 9000. Ram:512. CPU:Intel 2.4 .
Release Date: Oct 31, 2006÷س Need For Speed Carbon کی میاد
اگه بازی سبکی نبود برای چی روی لگن من اجرا شد. فقط روی 1024 در 768 کمی جون می کند!! یعنی Pes 6 اومده؟. پس اسپلینتر سل 4 هم اومده؟!! آره یا نــــــــــــــــــــــــ ــه!!
نه بابا تو ایران که پیش فروش نمیکنن یعنی من ندیدم!نه ! کی توی تهران می آید ! اون رو که میدونم
راستی هیچ شرکتی توی ایران این بازی رو ÷یش فروش نکرده !!