در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
کوو؟اره مطمئن هستم یه سر برو سایت تکین اونجا زده
Dark messiah چه جور بازییه؟!!
سلام.سلام. بازی Fear:extraction point برای نصب نیازی به نسخه قبلی که نداره؟! بعد اگه براتون زحمتی نیست read me ش هم بزارید!! Dark messiah چه جور بازییه؟!! شاید خواستم بخرمش.
ببخشيد بازي bully تو ايران اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماله pc هست این بازی؟فکر نکنم....ببخشيد بازي bully تو ايران اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
اتفاقا میخواستم یه پست در این مورد بزنم که پست شما رو دیدمببخشيد بازي bully تو ايران اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
دارک مسایا که میادبالاخره هم fear روی کامپیوترم اومد(لب مرز 64radeon900 ) Dark messiah هم روی این کارت گرافیک میاد؟ البته رمم 512 است!! ببخشید برای چی اینجا کسی در مورد بازیهای PS2 صحبت نمی کنه؟!! البته نه اینکه بگید خودم PS2 دارم! نه!! من از شما بچه فقیرترم. من اگه پولی داشتم می رفتم دوتا بازی کامپیوتری میخریدم!!! ولی یه نکته جالب توی امتیاز های GAMESPOT که دیدم و واقعا مسخره است Splintercell4 از Fifa 07 امتیاز کمتر گرفته. حالا فوتبال هم شد بازی!! RPG، نقش آفرینی اینا یعنی چی؟! من هنوز نمی دونم. MMORPG هم بهم بگید یعنی چه! با تشکر.