در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام
تا همین لحظه که منم دارم این پستو میزنم این ماجرا هنوز به قوت خودش باقیه
هیچ خبری نیست
بنابراین کسی پولشو هدر نده
چون Dark Messiah ی وجود نداره
ببین محمدرضا
دیگه اومدی نسازی
منم تو این لیست منتظران اضافه کن
و البته Rpg باز کم نداریم سیاوش و ... رو هم در نظر بگیر
و همچنین
البته بعد از Oblivion من دچار عارضه ی HypoRPGemia شدم (سطح RPG خونم شدیداً افت کرده)
بنابراین اومدن DM می تونه غلظت سرمی RPG رو برام یکم زیاد کنه تا بعداً با NWN2 و Gothic 3 بصورت دوز نگه دارنده، تا یه 6 ماهی بی نیاز از RPG بشم. برا بعدشم خدا کریمه ...
اگه ممکنه یکم توضیح بده، ممنون میشم چون وقتم خیلی کمه و عملاً خلاصه ی خبر و یا توضیح رو به هر چی دیگه ترجیح می دم
محمدرضا جان یه ذره از Fs X میگی ؟
این یعنی نسخه کاملشه دیگه ؟!
آقای Hellgate : London میشه Sysreq بازی FSX رو بذارین!(همونیه که من صفحه های قبل گذاشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
خوب....
این بتلفیلد توی بازار کامله؟؟؟ انقدر تورنت تورنت شده که آدم نمیدونه به چی اعتماد کنه!
و چندتا سوال دیگه:
بالاخره حالت سینگل درست حسابیMission Based داریم؟
توی قسمت آنلاین میشه همینجوری بازی کرد یا باید صبر کنیم برای هاست های داخلی؟
باتشکر....
آقا محمد حسین گل تر!!!!
حالا ما شدیم مهرپویا دیگه؟؟اینه رسمش؟؟
تا اونجا که من میدونم از آخرین دیدار مهرپویا از اینجا مدتهای مدیدی میگذره!
در ضمن.....فکر نمیکنی امضات یکم مشکل داشته باشه؟
باتشکر.....
سلام نه سيتم شما مشكل نداره (البته نميدونم كارتت چيه) ولي اينطور كه تو سايتا خوندم بيشتر اين بازي واسه نسل بعده تا نسل حالايي(چه مسخره بازي)همه بازيا الان همينطوري شدن يعني شما بياي دوتا 7900GTX يا دوتا 7950 هم بزاري بري تو اين باز باز لگ بزنه همه تنظيمات رو ببري بالا COH رو اجرا كني باز كم مياره من با اين سيستم COH رو اجرا كردم با تنظيمات HIGH 1280*1024 پرفورمنس تست رو كه زدم نتايج رو ببينبا خودم گفتم بزار ببینم سیستم این بازی توی Readme چی هستش.ولی توی Read Me بازی هیچ مسئله ای درمورد سیستم بازی ذکر نکرده بود.توی محل نصب بازی حدود 590 تا پوشه ایجاد شده بود اگه اشتباه نکنم و حجم بازی 12.9 شده بود. بازی شدیدا به قول خودم هندل میزد.
نمیدونم مشکل چی بود.فکر کنم مشکل سیستم من باشه.چون از نظر کارت مشکلی ندارم شاید CPU من داره ناز میکنه.اونم خیلی بد نیست.3000+ Athlon 64.ولی نمیدونم مشکل چی بود.
خداحافظ
هیچی...من سایز امضام دقیقا 640 در 220 هستش و 32 کیلو.مشکل کجاس؟؟؟