بازی El matador دیگه چه جور بازیه؟ ارزش بازی کردن داره؟
می خوام اینجا یک نظر سنجی راه بندازم اما روی نمودار ممودار چیزی نیست!
بچه ها شما بازی ها رو چه طوری تهیه می کنید؟ از طریق اینترنت. یا از فروشگاه های اطراف؟ اگر شما از طریق اینترنت خرید می کنید آدرس سایت رو اگه می شه لطف کنید.
قیمت این بازی ها چه طوره؟> حلقه ای چند است؟ در نظر شما قیمتش مناسب است؟
ارزانترین وگرانترین CD بازی ها و مال چه شرکتی است؟ کدوم شرکت از نظر کیفیت مناسب تر است؟
آیا کسی برای شما بازی ها رو می خره یا خودتون خرید می کنید؟ آیا پدر ومادر شما مطلع هستند که شما چه بازی هایی بازی می کنید؟
برای خرید یک بازی چه قدر پول صرف رفت و برگشتتون می کنید؟ در کل برای خرید یک بازی چه قدر پول خرج می کنید؟
آیا شما به غیر از خودتان کس دیگری در خونه دارید که بازی کنه؟ آیا از شما بزرگتر یا کوچکتر است؟ آیا شما به تنهایی بازی می کنید؟ روزانه چند ساعت وقت صرف بازی کردن می کنید؟ (در تابستان و موقع مدرسه)
آیا کسی دارید که مخالف بازی کردن شما باشه؟
آیا شما بازم Resident evil 4 روی کامپیوتر بازی میکنید. در حالیکه اگر روی PS2 بازی کرده باشید؟
اگه نظر چیزی هم دارید می تونید خودتون بهش اضافه کنید.
من نمی دونم مدیر این تاپیک کیه ولی هر کی هست سعی کنه این نظر خواهی رو کاملتر کنه (اگه میل داره) تا همه از نظر یکدیگر با خبر بشند
این هم نظر خودم:
من که بازی هام رو از سایت www.neek.ir می خرم چون خودم DVD rom دارم بیشتر بازی های DVD رو می خرم. برای من که قیمت DVD هاش مناسب است. چون در بین سایتهایی که تا به حال گشته بودم ارزانترین و با کیفیتترین بازی ها و مال این سایت بود. قیمت CD ها رو به خودتون واگذار می کنم.
ارزانترین بازی ها یقینا مال شرکت مدرن است در صورتی که از نمایندگی یا خود شرکت تهیه کنید
توی شهر خودمون که بازی ها رو گرون می دند به همین دلیل از اول بهار امسال من از سایت نیک خرید کردم.
خوشبختانه یا متاسفانه پدر ومادر من توی بحر کامپیوتر نیستند تا بدونند من چه باز ی می کنم.
فکر کنم برای خرید یک بازی حدود 2700 میدم ولی برای بازی های بیشتر کمتر پول می دم.
بدبختانه (شاید به نظر بعضی ها خوشبختانه) من کسی ندارم توی خونه که اهل بازی باشه.
فکر کنم حدود 6-7 ساعت بشه توی روز. حالا این بستگی داره کی باشه اگه روز تعطیل باشه بازی درست وحسابی هم توی دستم باشه از سر جام بلند نمی شم. از حالا دیگه نمی خوام زیاد برم توی بحر بازی . می خوام کمش کنم. چون غول کنکور من هم داره یواش یواش بهم نزدیک میشه. یهو می بینی منو یک لقمه چپ کرد رفت!
بله. برادری دارم مخالف سرسخت بازی کردن منه. حالا شما می گید پس من چطور این همه بازی می کنم. چون برادر من بیشتر ایام سال تهرانه.
من که دیگه حال رزیدنت اویل رو زیاد ندارم چون روی PS2 دیدمش می دونم آخرش چی میشه.