بازیهای موجود در بازار برای PC

من متعجبم که چرا کسی این چند روز نگفته که GTR2 هم تو بازار اومده .
البته قبول دارم که طرفدارانش خیلی کم هستن.
به هر حال این بازی هم با 3cd یه چند روزی هست که تویه بازار موجوده.
این بازی رو فقط به طرفدارای (ریسینگ شبیه سازی) توصیه میکنم .چون برایه بقیه ممکنه خیلی
کسل کننده باشه.

سلام بر بروبچ. اونی که میگه Pro evaluation soccer 6 اومده بدونه که حدودا 2 هفته دیگه میاد همرا با splinter cel double agent و Fifa 07. تا اونجا که می دونم توسط شرکت مدرن داره پخش می شه
یکیتون میتونه لینک Read me بازی Call of juarez رو برام بذاره. یا برام Upload اش کنه ممنون میشم

سلام
این بازی JTFصبح dvdشو خریدم ولی وقتی می خوام نصب کنم هی eroorمیده میگه هاردت جا نداره در حالی که جای که میخوام نصب کنم 12گیگ فضای خالی داره مگه این بازی چند گیگ فضای خالی میخواد کسی میتونه کمکم کنه.
این eroor میده
there is not enough space to install these option(s) please free up some disk space or modify your selections.

سلام
این بازی JTFصبح dvdشو خریدم ولی وقتی می خوام نصب کنم هی eroorمیده میگه هاردت جا نداره در حالی که جای که میخوام نصب کنم 12گیگ فضای خالی داره مگه این بازی چند گیگ فضای خالی میخواد کسی میتونه کمکم کنه.
این eroor میده
there is not enough space to install these option(s) please free up some disk space or modify your selections

برو توی RUN تایپ کن Regedit
به این ادرس برو :
Hkey_local_machine
Software
Microsoft
Windows
Current Version
در سمت راست تصویر یه سری آیتم میبینی. روی ProgramFilesDir دبل کلیک کن و لوکیشنی که میخوای بازی رو توش نصب کنی رو بنویس. مثلا D:\Games .

-------------

بچه‌ها گویا نسخه‌ی انگلیسی El Matador هم به بازار اومده. این نسخه رو کدوم شرکت پخش کرده؟ کامله؟ مشکلی نداره؟

بچه‌ها گویا نسخه‌ی انگلیسی El Matador هم به بازار اومده. این نسخه رو کدوم شرکت پخش کرده؟ کامله؟ مشکلی نداره؟
سلام

اقا سامان.من دیروز حولو حوش ساعت 2 یه سر زدم به این مغازه ها.ولی انگار هنوز نیومده.یارو میگفت یه شرکت بی نامو نشون انگار نسخه انگلیسیشو داده بیرون ولی من گیر نیاوردم.

بازی Broken Sword:The Angel of Death هم توی 4 تا CD اومده.

خداحافظ

من متعجبم که چرا کسی این چند روز نگفته که GTR2 هم تو بازار اومده .
البته قبول دارم که طرفدارانش خیلی کم هستن.
به هر حال این بازی هم با 3cd یه چند روزی هست که تویه بازار موجوده.
این بازی رو فقط به طرفدارای (ریسینگ شبیه سازی) توصیه میکنم .چون برایه بقیه ممکنه خیلی
کسل کننده باشه.

اینم مثل شماره ی 1 ش از قفل خاصی استفاده میکنه؟(اشکان بدو جواب بوده:D)

می شه در مورد بازی just cause وGuild war و Faces of war همچنین Broken sword یکی برام توی چند سطر توضیح بده سبکش چیه در مورد چیه بازیش چطوریه؟ یا اگه لینک چیزی برای نقدش هست برام بذاره. ممنون میشم

just cause يه نمونه ي كپي برداري شده از gta و mercenaires هست ولي با تفاوت هاياندك مثلا
اين كه نمي توني مثل gta لباس بخري و قيافت رو تغيير بدي و يا نمي توني به ورزشگاه بري و خودت رو تغويت كني تو بازي اصلا مغازه اي براي خريد نيست يا بهتر اصلا پولي نداري كه چيزي بخري ولي بازي بسيار شبيه به mercenaires است فقط سلاح ها و ماشين هاي جنگي تنوع كمتري دارند(تانك مانك نداره) شما به جزيره san espirto مي رويد تا به نيرو هاي ازادي خواه كمك كنيد تا بر شهر چيره شوند ولي جز ماموريت اصليه بازي نيست وهمه side mission هستند چيزي كه از همه بيشتر جلب توجه مي كند قدرت چتر بازيه (rico) است و حتي ميشه گفت بهترين قسمت اين است كه سوار هواپيما شود و دبر زمين فرود بياييد .هوش مصنوعي عابران بسيار بالاست مراحل بسيار سادست طوري كه با يك چهارم جون مي توانيد مرحله را به امام برسانيد
وساايل نقليه شبيه به گادفادر طراحي شده است و ادامه داره

امروز Just cause رو گرفتم واقعا معنی بازی مزخرف رو با این بازی فهمیدم یه ربعی بازی کردم اصلا باهاش حال نکردم
این بازی که 5 روزه دیگه میاد;) اینم زودتر اومد؟
63.gif

میگم حسام بچه ها از دموی قابل بازیش خیلی تعریف میکردن میگفتن خیلی قشنگه و gta رو تو جیب میزاره و...:confused:

بازی El matador دیگه چه جور بازیه؟ ارزش بازی کردن داره؟
می خوام اینجا یک نظر سنجی راه بندازم اما روی نمودار ممودار چیزی نیست!
بچه ها شما بازی ها رو چه طوری تهیه می کنید؟ از طریق اینترنت. یا از فروشگاه های اطراف؟ اگر شما از طریق اینترنت خرید می کنید آدرس سایت رو اگه می شه لطف کنید.
قیمت این بازی ها چه طوره؟> حلقه ای چند است؟ در نظر شما قیمتش مناسب است؟
ارزانترین وگرانترین CD بازی ها و مال چه شرکتی است؟ کدوم شرکت از نظر کیفیت مناسب تر است؟
آیا کسی برای شما بازی ها رو می خره یا خودتون خرید می کنید؟ آیا پدر ومادر شما مطلع هستند که شما چه بازی هایی بازی می کنید؟
برای خرید یک بازی چه قدر پول صرف رفت و برگشتتون می کنید؟ در کل برای خرید یک بازی چه قدر پول خرج می کنید؟
آیا شما به غیر از خودتان کس دیگری در خونه دارید که بازی کنه؟ آیا از شما بزرگتر یا کوچکتر است؟ آیا شما به تنهایی بازی می کنید؟ روزانه چند ساعت وقت صرف بازی کردن می کنید؟ (در تابستان و موقع مدرسه)
آیا کسی دارید که مخالف بازی کردن شما باشه؟
آیا شما بازم Resident evil 4 روی کامپیوتر بازی میکنید. در حالیکه اگر روی PS2 بازی کرده باشید؟
اگه نظر چیزی هم دارید می تونید خودتون بهش اضافه کنید.

من نمی دونم مدیر این تاپیک کیه ولی هر کی هست سعی کنه این نظر خواهی رو کاملتر کنه (اگه میل داره) تا همه از نظر یکدیگر با خبر بشند

این هم نظر خودم: من که بازی هام رو از سایت www.neek.ir می خرم چون خودم DVD rom دارم بیشتر بازی های DVD رو می خرم. برای من که قیمت DVD هاش مناسب است. چون در بین سایتهایی که تا به حال گشته بودم ارزانترین و با کیفیتترین بازی ها و مال این سایت بود. قیمت CD ها رو به خودتون واگذار می کنم.
ارزانترین بازی ها یقینا مال شرکت مدرن است در صورتی که از نمایندگی یا خود شرکت تهیه کنید
توی شهر خودمون که بازی ها رو گرون می دند به همین دلیل از اول بهار امسال من از سایت نیک خرید کردم.
خوشبختانه یا متاسفانه پدر ومادر من توی بحر کامپیوتر نیستند تا بدونند من چه باز ی می کنم.
فکر کنم برای خرید یک بازی حدود 2700 میدم ولی برای بازی های بیشتر کمتر پول می دم.
بدبختانه (شاید به نظر بعضی ها خوشبختانه) من کسی ندارم توی خونه که اهل بازی باشه.
فکر کنم حدود 6-7 ساعت بشه توی روز. حالا این بستگی داره کی باشه اگه روز تعطیل باشه بازی درست وحسابی هم توی دستم باشه از سر جام بلند نمی شم. از حالا دیگه نمی خوام زیاد برم توی بحر بازی . می خوام کمش کنم. چون غول کنکور من هم داره یواش یواش بهم نزدیک میشه. یهو می بینی منو یک لقمه چپ کرد رفت!
بله. برادری دارم مخالف سرسخت بازی کردن منه. حالا شما می گید پس من چطور این همه بازی می کنم. چون برادر من بیشتر ایام سال تهرانه.
من که دیگه حال رزیدنت اویل رو زیاد ندارم چون روی PS2 دیدمش می دونم آخرش چی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or