امروز که رفتم سرزمین ، گفت فردا پس فردا Flatout 2 را داخل 5 سی دی یا یک DvD عرضه می کنیم.می گفت مشکلش از یک آگوست تا حالا کرک اش بوده که گویا به طریقه ی کابل کشی بوده است ولی انگار الان درست شده...همونطور که محمدرضا جان اشاره کردند.
من که فعلا توی خونه اسیر شدم و انگ بازیخری بدون بازیخوری بهم زده می شود.هر چی هم بهشون میگم ببینید این Fahrenheit و Devil May Cry 3 را که گرفتم تموم کردم ، این تایتان کوئست هم دست دوستمه باورشون نمیشه....:cheesygri
عجب روزگاری غریبی است نازنین ! ( میدونم اگر اینو اشکان ببینه زنگ میزنه خونه مون به مادرم قضیه را میگه ، دیگه تا یک سال به تخت بسته می شوم و مادرم میگه این نازنین کیه ؟ هان ! )
Civ City : Roma و Civilization IV : WarLords که هر دو استراتژی هستند هم اکنون در بازار موجود هستند.
این The Ship هم پدرم رو درآورده...انگار نه اینکه براساس موتور فیزیکی Havok ساخته شده ، Valve هم روی سیستم فروش آنلاین اش که Steam نام داره می فروشتش و دست ما IR Gamer ها از دست این بازی کوتاه است.راستی انگار مایکروسافت بخاطر راه اندازی Steam از دست والو حسابی ناراحت شده و این فروش آنلاین را رقیبی می بیند برای Market Place خودش...من که کاری ندارم ولی حسود هرگز نیاسود ...
کسی از بچه ها بازی Day of Defeat را گرفته تا بیاید برامون تعریف کنه اساسا" آنلاین است یا مپ Single هم داره یا نه ؟
Flatout 2 رو گرفتم. 4 تا سي ديه. ماله تكين. كرك مرك هم هيچي نميخواد يه راست ميرين تو بازي. بازيش هم باحاله. روي سيستم منم 60 فريم ميده وقتي همه چي روي حداكثر هست. ( كارتم 6800 و سي پي يو 1700+)
فقط يه نكته، اگه خواستين برين توي بازي و پيغام خطاي اين فايلو ديدين :
D3DX9_30.dll
برين توي اين لينك و يه فايل حدود يك مگي رو دانلود كنين و بندازين توي :
C:\windows\system
و
C:\windows\system32
* چون نميدونم دقيق كدوم فولدر هست هر دو رو نوشتم !! اينم لينك :
سامان وقتی اون فایل dll رو دانلود کنی توش نوشته که تو کدوم فولدر باید paste ش کنی
تو یه فال txt نوشته
با اون کرک مرکتم حال کردم یاده شهرمون افتادم :cheesygri