در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
ممنون دوست عزیز.یعنی من اینقدر .....نوشته شده توسط xenophile:چند سیدی بود ؟ شاید فقط پکش بود !!:confused:
برای من هم عجیب است ولی هنوز نسخه DC نیومده.ولی من که عادت دارم بروم سرزمین بگیرم.چون نزدیک خونه مون هست و دفتر مرکزی اش هم توی شهرمون است.نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:سلام دوستان یک سوال داشتم
این که بازی ghost recon3 رو شرکت DC داده بیرون یا نه
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
بازی Paradise در 3 تا CD اومده.که تکین پخش کرده وبازی کرکی هستش.من گرفتمش.
بازی SpellForce 2 هم همچین که میگین بازی بدی نیست.من بازیش کردم خیلی بد نیست.نمره های خوبی هم گرفته.
بازی Black & White 2 Battle of the Gods هم همون طور که اقا علی رضا گفت اومده و 5 تا CD هستش.فقط همون مشکلی که توی نصب DreamFall داشت رو داره یعنی باید درایو C حدود 3.7 گیگی خالی داشته باشه که اگه نداره باید در رجیستری ویندوز یه تغییراتی بدی.که من توی تاپیک DreamFall توضیح دادم.
خداحافظ
سلامنوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
بازی Paradise در 3 تا CD اومده.که تکین پخش کرده وبازی کرکی هستش.من گرفتمش.
بازی SpellForce 2 هم همچین که میگین بازی بدی نیست.من بازیش کردم خیلی بد نیست.نمره های خوبی هم گرفته.
بازی Black & White 2 Battle of the Gods هم همون طور که اقا علی رضا گفت اومده و 5 تا CD هستش.فقط همون مشکلی که توی نصب DreamFall داشت رو داره یعنی باید درایو C حدود 3.7 گیگی خالی داشته باشه که اگه نداره باید در رجیستری ویندوز یه تغییراتی بدی.که من توی تاپیک DreamFall توضیح دادم.
خداحافظ
به نسبت تبلیغات عظیمی که برایش کردند و سایتی به اون پر زرق و برقی که براش راه انداختند تقریبا حرفی برای گفتن نداشت.نوشته شده توسط parham_safa:سلام
Spell Force 2 افتضاحه ؟
مطمئنی ؟
راستی من تو اجراش مشکل دارم .
وارد بازی یشه ولی بلا فاصله این error رو میده :
an access violaion occerred and the program must quit
یکی بهم بگه چکارش باید بکنم .