در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام paradise بازیه قشنگی هست؟ارزش خریدن داره؟نوشته شده توسط gavelock:چون دست من شکسته فقط بازیهای ریسینگ و ادونچر میتونم بازی کنم. به خاطر همین رفتم و دو تا بازی جدید گرفتم. paradise رو که محصول یوبی هست و از تیم سازنده ی سایبریا گرفتم که خیلی جدیده.evolution gt هم چند هفته ای هست که وارد شده و بازی متوسطی هست.
من اونها رو خوندم مگه چي داشت كه ترسيدي و پاكش كردي ؟به قول معروف شوخي شوخي داشت كار دستمون ميداد !
حامد ضربه ای چیزی به سرت نخورده که ؟يكسري مطلب درباره بازي رانندگي در تهران نوشته بودم در پست قبل كه با مشورت چند تن از دوستان حذفشون كردم و قضاوت را با خودتون گذاشتم ! به قول معروف شوخي شوخي داشت كار دستمون ميداد !
راستي اگه سيدي مسابقه در پيست اين بازي را نصب كرديد و ديديد گرافيك و گيم پلي بازي از رانندگي در تهران بهتر هست و اگر شباهت هاي بساري در موتور پايه و حتي طراحي پيست ها با بازي NFS4 يافتيد اصلا شك نكنيد كه موتور پايه NFS4 ea هست نه نه نه ... تو اون بازي كه ماشين نوشابه زم زم وسط پيست نبود !!! يك وقت فكر نكنيد اين موتور همون موتور بازي هستا و حتي فكر نكنيد براي ساختن پيست حتي به خودشون زحمت ندادن طراحي جديد بكنن فقط يكم پيستو خرابكاري توش انجام دادن تا از ريخت و قيافه بيافته !! اصلا اينطور نيست !