بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام دوستان
اگه میشه یه چند تا بازی استراتژیک خفن معرفی کنید
این سری Total War چطوریه؟؟؟
هیچ کودومشو بازی نکردم
سلام
تو سبک استراتژی خفن Civilization هم فوق العاده است.

- - -ویرایش - - -

ممنون ولی گفتم معروفا رو بازی کردم NFS که همه بازی کردن :دی
این آخریه رو زیاد بازی نکردم چون سی پی یو خوره داشت افت فریم میگرفتم بخاطر سی پی یوم :(
MW رو دوباره بعد دو سال نصبیدم نمیدونم چرا اینقدر حال میده :دی البته مشکلی که داره اینه که خیلی ناقصه! نه منو داره نه گاراژ نه فروش ماشین و ریساشم کمه و بعد یک مدت خسته کننده میشه اما گیم پلیش واقعا حال کردم :دی خیلی آرکید و هیجانیه!
بنظرم Creterion games بقیه نسخه هارو هم باید بسازه! تو Rivals هم کمک میکرد!

Ridge Racer رو هم بازی کردم! اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنین دوستان!

طبیعتا DiRT رو هم باید بازی کرده باشی دیگه؟ Split Second و Blur چطور؟

مجید شدیدا NFS Rivals رو پیشنهاد میکنم
تو این ریسینگ هایی که چند سال اخیر بازی کردم خیلی بهم حال داد
اگه بازی کردی که میدونی چی میگم ، اگه هم نه که سریعا برو تو کارش :دی
در غیر اینصورت Ridge Racer Unbounded رو بازی کن

سلام دوست خوبم
بابا آقا مجید ما از بنیان گذاران rivals تو سایت بود.اولین بار اون ترفند 60 فریم کردن توی شورتکات بازی rivals رو هم مجید جان آموزش داد و کلا تو تاپیک مشکلاتش جواب بچه ها رو میداد و پرچم دارش بود.حالا شکست نفسی میکنه خودش نمیگه. ;)

ممنون ولی گفتم معروفا رو بازی کردم NFS که همه بازی کردن :دی
این آخریه رو زیاد بازی نکردم چون سی پی یو خوره داشت افت فریم میگرفتم بخاطر سی پی یوم :(
MW رو دوباره بعد دو سال نصبیدم نمیدونم چرا اینقدر حال میده :دی البته مشکلی که داره اینه که خیلی ناقصه! نه منو داره نه گاراژ نه فروش ماشین و ریساشم کمه و بعد یک مدت خسته کننده میشه اما گیم پلیش واقعا حال کردم :دی خیلی آرکید و هیجانیه!
بنظرم Creterion games بقیه نسخه هارو هم باید بسازه! تو Rivals هم کمک میکرد!

Ridge Racer رو هم بازی کردم! اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنین دوستان!

باورت نمیشه مجید...دیروز Most Wanted‌رو نصب کردم به کوب دارم همینو بازی میکنم...:dبهت پیشنهاد میکنم حتما یه نسخه ی کامل ازش گیر بیاری..زیادم نباید حجم داشته باشه...کلا فوق العاده ترین ریسینگ همینه تا به امروز...!!:)

طبیعتا DiRT رو هم باید بازی کرده باشی دیگه؟ Split Second و Blur چطور؟
آره اینا رو بازی کردم :دی
بیشتر منظورم بازی های شناخته نشده و کم سروصدا مثل Guz Guzzlers و ... هست!

- - -ویرایش - - -

باورت نمیشه مجید...دیروز Most Wanted‌رو نصب کردم به کوب دارم همینو بازی میکنم...:dبهت پیشنهاد میکنم حتما یه نسخه ی کامل ازش گیر بیاری..زیادم نباید حجم داشته باشه...کلا فوق العاده ترین ریسینگ همینه تا به امروز...!!:)
MW2005 ـو داری میگی یا 2012؟
2012 که گفتم دارم بازی میکنم! 2005 ـش فوق العاده بود خداییش :دی
2012 یکم بیشتر روش کار میکردن و نقصاشو رفع میکردن الان فوق العاده شده بود! یک طوری بود انگار EA مجبورشون کرده سریع بدن بیرون :دی نسخه جدید که دیگه بعد از یک سال نیومد احتمالا خیلی خوب میشه!

آره اینا رو بازی کردم :دی
بیشتر منظورم بازی های شناخته نشده و کم سروصدا مثل Guz Guzzlers و ... هست!

- - -ویرایش - - -

MW2005 ـو داری میگی یا 2012؟
2012 که گفتم دارم بازی میکنم! 2005 ـش فوق العاده بود خداییش :دی
2012 یکم بیشتر روش کار میکردن و نقصاشو رفع میکردن الان فوق العاده شده بود! یک طوری بود انگار EA مجبورشون کرده سریع بدن بیرون :دی نسخه جدید که دیگه بعد از یک سال نیومد احتمالا خیلی خوب میشه!

2005 رو میگم...2012 هم قشنگ بود ولی 2005یه چیزه دیگه س:d

دوستان هیدن ابجکت کسی بازی میکنه؟
یه چن تا بازی خوب تو این سبک معرفی کنید.ترجیحا جنایی باشه.ازینا که یه قاتل زنجیره اییه زنا رو میکشه باید بری قاتلو پبدا کنی و سر نخ جم کنی و .. تو مایه های جک د ریپر مثلا ولی هیدن ابجکت.

خوب تاپیک Rise of tomb raider رو دوباره باز کنید :دی
Microsoft confirms Rise of the Tomb Raider Xbox exclusivity deal "has a duration" • Eurogamer.net

یوروگیمر برا تمام پلتفورما بازی رو لیست کرده و زده 2015! بازی میاد :دی
Rise of the Tomb Raider • Eurogamer.net
نمیخواید تاپیک رو باز کنید؟ ماکرو تایید کرد انحصاری زمانیه دیگه:|

سلام دوستان ، بازی سراغ دارید که مثل حالت های چند نفره ی بتلفیلد و کال آو دیوتی باشه اما کاملا آفلاین باشه ؟!

یعنی مثلا یه مپ انتخاب کنی با 10 تا بازیکن که غیر از خودت بقیه هوش مصنوعی باشن و آفلاین باشه بازی

سلام دوستان ، بازی سراغ دارید که مثل حالت های چند نفره ی بتلفیلد و کال آو دیوتی باشه اما کاملا آفلاین باشه ؟!

یعنی مثلا یه مپ انتخاب کنی با 10 تا بازیکن که غیر از خودت بقیه هوش مصنوعی باشن و آفلاین باشه بازی

Call of duty ghost
بو تو مد scout بعد برو گیم مد به wargame تغیرش بده بعد برو یار های که میخوای با دشمنایی که می خوای رو بزن بعد برو تو گیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or