در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلامسلام دوستان
اگه میشه یه چند تا بازی استراتژیک خفن معرفی کنید
این سری Total War چطوریه؟؟؟
هیچ کودومشو بازی نکردم
ممنون ولی گفتم معروفا رو بازی کردم NFS که همه بازی کردن
این آخریه رو زیاد بازی نکردم چون سی پی یو خوره داشت افت فریم میگرفتم بخاطر سی پی یوم
MW رو دوباره بعد دو سال نصبیدم نمیدونم چرا اینقدر حال میده البته مشکلی که داره اینه که خیلی ناقصه! نه منو داره نه گاراژ نه فروش ماشین و ریساشم کمه و بعد یک مدت خسته کننده میشه اما گیم پلیش واقعا حال کردم خیلی آرکید و هیجانیه!
بنظرم Creterion games بقیه نسخه هارو هم باید بسازه! تو Rivals هم کمک میکرد!
Ridge Racer رو هم بازی کردم! اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنین دوستان!
دوستان چندتا بازی تو سبک بازیهThe Room فکری ماجراجوی معرعی کنید
ممنون میشم
Love the game. Live the
game
مجید شدیدا NFS Rivals رو پیشنهاد میکنم
تو این ریسینگ هایی که چند سال اخیر بازی کردم خیلی بهم حال داد
اگه بازی کردی که میدونی چی میگم ، اگه هم نه که سریعا برو تو کارش
در غیر اینصورت Ridge Racer Unbounded رو بازی کن
ممنون ولی گفتم معروفا رو بازی کردم NFS که همه بازی کردن
این آخریه رو زیاد بازی نکردم چون سی پی یو خوره داشت افت فریم میگرفتم بخاطر سی پی یوم
MW رو دوباره بعد دو سال نصبیدم نمیدونم چرا اینقدر حال میده البته مشکلی که داره اینه که خیلی ناقصه! نه منو داره نه گاراژ نه فروش ماشین و ریساشم کمه و بعد یک مدت خسته کننده میشه اما گیم پلیش واقعا حال کردم خیلی آرکید و هیجانیه!
بنظرم Creterion games بقیه نسخه هارو هم باید بسازه! تو Rivals هم کمک میکرد!
Ridge Racer رو هم بازی کردم! اگه میشه چند تا دیگه معرفی کنین دوستان!
آره اینا رو بازی کردمطبیعتا DiRT رو هم باید بازی کرده باشی دیگه؟ Split Second و Blur چطور؟
MW2005 ـو داری میگی یا 2012؟باورت نمیشه مجید...دیروز Most Wantedرو نصب کردم به کوب دارم همینو بازی میکنم...:dبهت پیشنهاد میکنم حتما یه نسخه ی کامل ازش گیر بیاری..زیادم نباید حجم داشته باشه...کلا فوق العاده ترین ریسینگ همینه تا به امروز...!!
آره اینا رو بازی کردم
بیشتر منظورم بازی های شناخته نشده و کم سروصدا مثل Guz Guzzlers و ... هست!
- - -ویرایش - - -
MW2005 ـو داری میگی یا 2012؟
2012 که گفتم دارم بازی میکنم! 2005 ـش فوق العاده بود خداییش
2012 یکم بیشتر روش کار میکردن و نقصاشو رفع میکردن الان فوق العاده شده بود! یک طوری بود انگار EA مجبورشون کرده سریع بدن بیرون نسخه جدید که دیگه بعد از یک سال نیومد احتمالا خیلی خوب میشه!
نمیخواید تاپیک رو باز کنید؟ ماکرو تایید کرد انحصاری زمانیه دیگهخوب تاپیک Rise of tomb raider رو دوباره باز کنید
Microsoft confirms Rise of the Tomb Raider Xbox exclusivity deal "has a duration" • Eurogamer.net
یوروگیمر برا تمام پلتفورما بازی رو لیست کرده و زده 2015! بازی میاد
Rise of the Tomb Raider • Eurogamer.net
multiplayer only هست.خبری از کرک نسخه جدید company of heroes 2 نشد>؟؟؟!!!
nope :dیعنی کلا سینگل نداره؟
سلام دوستان ، بازی سراغ دارید که مثل حالت های چند نفره ی بتلفیلد و کال آو دیوتی باشه اما کاملا آفلاین باشه ؟!
یعنی مثلا یه مپ انتخاب کنی با 10 تا بازیکن که غیر از خودت بقیه هوش مصنوعی باشن و آفلاین باشه بازی