در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
با توجه به اینکه گفتی گرافیک برات خیلی مهم نیست از 3 شروع کن. واسه سال 2008ـه. اگه خوشت اومد NV رو هم بگیر. به نظرمن 3 از NV خیلی بهتر بود و بهتره از 3 شروع کنی ببینی اصلا میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه.ولی Fallout رو بازی نکردم. اگر بخوام بازی کنم پیشنهاد می کنید نسخه 3 رو بازی کنم یا New Vegas؟
خودت مشکل داری حتما من که هر کیو دیدم با این بازی حال کرده . خودم که دیگه ...Fallout 3 قشنگ بوده؟ من فقط Fall out new vegas رو بازی کردم یعنی به شکل وحشتناکی حالم بهم خورد از بازی! به طرفدارای بازی برنخوره فقط نظرمو دارم میگم
دفعه اول که نصبیدم همون اوایل بازی اصلا نتونستم گرافیک و مخصوصا گیم پلیش رو تحمل کنم و زدم پاک کردم! بعد با خودم گفتم چطور میشه این سری اینقدر طرفدار داشته باشه ولی من خوشم نیاد دوباره نصبیدم به شکل وحشتناکی تا یک جاهایی روی این حالت رفتم: بعد دیگه داشتم روانی میشدم ALT + F4 کردم زدم پاک کردم! اصلا نتونستم کوچیکترین رابطه ای با این بازی برقرار کنم 3 ـشم همینطوریه؟
Fallout 3 قشنگ بوده؟ من فقط Fall out new vegas رو بازی کردم یعنی به شکل وحشتناکی حالم بهم خورد از بازی! به طرفدارای بازی برنخوره فقط نظرمو دارم میگم
دفعه اول که نصبیدم همون اوایل بازی اصلا نتونستم گرافیک و مخصوصا گیم پلیش رو تحمل کنم و زدم پاک کردم! بعد با خودم گفتم چطور میشه این سری اینقدر طرفدار داشته باشه ولی من خوشم نیاد دوباره نصبیدم به شکل وحشتناکی تا یک جاهایی روی این حالت رفتم: بعد دیگه داشتم روانی میشدم ALT + F4 کردم زدم پاک کردم! اصلا نتونستم کوچیکترین رابطه ای با این بازی برقرار کنم 3 ـشم همینطوریه؟
Fallout 3 قشنگ بوده؟ من فقط Fall out new vegas رو بازی کردم یعنی به شکل وحشتناکی حالم بهم خورد از بازی! به طرفدارای بازی برنخوره فقط نظرمو دارم میگم
درود بر شما
یک بازی میخوام با قالبی مشابه بازی Prince of Persia : The Forgotten Sands
یعنی طراحی اون مشابه این بازی و یا به عبارت دیگر حس داستانهای هزار و یک شب و هندوستان
ایران و بابل رو منتقل کنه.
ولی Fallout رو بازی نکردم. اگر بخوام بازی کنم پیشنهاد می کنید نسخه 3 رو بازی کنم یا New Vegas؟
من حس بابل و ایران و هند و ... نمی دونم چی چیه ولی Darksiders 2 رو پیشنهاد می کنم. هم سبکش مشابه اونه و هم به نظر من از نسخه های اخیر PoP قشنگ تره.
عناوین قبلی Prince of Persia رو انجام دادید؟ سایت ps-army سری کامل رو قرار داده
PoP در داشتن این اتمسفر شرقی ( متاسفانه یا خوشبختانه ) تکه
ممنون از شما، منظورم استفاده از معماری و المانهای ایران باستان و بابل و کویر و نخل و ...
در بازی است.
دوستان خیلی دوست دارم سبک استراتژی و بهتر بشناسم و بازی کنم برای یک فرد آماتور چه بازی پیشنهاد میکنید ؟
دوستان خیلی دوست دارم سبک استراتژی و بهتر بشناسم و بازی کنم برای یک فرد آماتور چه بازی پیشنهاد میکنید ؟
نه واسه کنسول مایکروسافته فکر کنم!این بازی برای PC یا 360 اومده؟
Max: The Curse of Brotherhood
تو چه سبکی هست کلا؟
2.5 D هستش؟