بازیهای موجود در بازار برای PC

علی جان سایت رو وی ای پی کن /مثه سایت بازی کید /البته اون سایت در مقایسه با شما حرفی واسه گفتن نداره/
می گم حالا که تصمیم گرفتی سایت رو ببندی یه چن مدت دیگه هم روش با این تفاوت که حالا وی ای پی بشه /
نظرت چیه؟

من هم بارها به خود علی پیام خصوصی دادم و هم پیشنهاد دادم که شماره حساب برای کمک به سایت بذاره و هم اینکه اکانت ها رو VIP کنه اما هر بار علی جواب رد داد

علی جان باز هم میگم اگه حداقل اکانت VIP بذاری و با توجه به اینکه بازدید بالایی دارید میتونید مشکلات مالی رو تا حدی مهار کنید

من خواهش میکنم سایت رو تعطیل نکنید و لااقل VIP ش کنید برای من و امثال من که عاشق سایتتون هستیم ...

امیدوارم حداقل این کار رو عملی کنی ...

اصلا یک نظر سنجی بزار تو سایت ببین کیا حاضرن اکانت بخرن از اونورم از در و دیوار تبلیغات اویزون کن نمیدونم دیگه خلاصه هر جوری هست نگهش دار خداییش من که حال نمیکنم از جایه دیگه بازی دان کنم.

من با VIP مخالفم ولی با تبلیغات بیشتر موافق. حیفه که سایتی به این خوبی بسته بشه. خودم تا حالا ده ها بازی از سایتتون دانلود کردم مخصوصا نسخه های کم حجم KaOs که خیلی هاشونو فقط تو سایت علی آقا میشه پیدا کرد...

من میگم بازی هارو بذاریم باسه فروش ! مثلا بازی درخواستی رو 100 تومن بگیریم ! الان بازی ها فارسیهاشم که سایتبی نداره رو بذاریم 400 تومن که هرکی خواست لینک دانلود براش فعال بشه . هم این پول کم به چشم نمیاد هم سودش خوبه . تعداد بالایی میخرنش

من میگم بازی هارو بذاریم باسه فروش ! مثلا بازی درخواستی رو 100 تومن بگیریم ! الان بازی ها فارسیهاشم که سایتبی نداره رو بذاریم 400 تومن که هرکی خواست لینک دانلود براش فعال بشه . هم این پول کم به چشم نمیاد هم سودش خوبه . تعداد بالایی میخرنش

نه این کار وقت زیادی میبره چون لینک ها مرتب باید شخصی سازی بشن برای کاربرای خاص

بهترین کار همون گذاشتم اکانت VIP هستش

سلام.

علی آقا من به چند دلیل شخصی با VIP مخالفم، ولی اگه قرار باشه سایت رو ببندید حتی حاضرم خودم اکانت VIP بگیرم. سایتتون بهترین سایت در زمینه ی ارائه ی بازی ها بوده که تا به حال دیدم و اختلافش با سایت های دیگه نجومیه. واقعا حیفه تعطیلش کنید، امیدوارم این اتفاق نیفته.

از نظر من نبندی بهتر هست و میشه هم مثل خیلی سایتها که هزینه جمع میکنن این کار رو بکنی و vip نزاری
میتونی vip بزاری
میتونی مثل سافت گذر بازیهای حجم کم رو برا عموم بزاری و با حجم بالا رو vip بزاری
راه برای نبستن زیاده علی اقا

انشاالله که با کمک همه بمونی ولی اگه نموندی هم بابت این مدت ممنونیم ازت.

VIP که منتفیه دوستان ! با دوستان دیگه بروی کمک به سایت به توافق رسیدیم! متوسط بازدید هر پست تقریبا 500 تاست اگه نصف این تعداد 2 هزارتومن !! کمک کنند بیشتر هزینه های سایت در میاد !!
لینک در صفحه اصلی سایت قرار گرفت ! اگه هم کمک زیادی نشد ! کل مبلغ دریافتی دوستان عودت داده خواهد شد ! :)
تشکر از لطفتون دوستان !

آخرین ویرایش:
خوب خدا رو شکر مثل اینکه تلاش رفقا جواب داد و یه روزنه ی امیدی باز شد برای ادامه ی کار سایت

من از دوستان خواهش میکنم هر کس در توان خودش کمک کنه به سایت ps-army تا دوستان بتونن این بحران رو رفع کنن و سایت مثل گذشته دوباره سرپا بشه

پیشاپیش تشکر میکنم از دوستانی که سایت ارتش عقربها رو با کمک هاشون حمایت میکنن

VIP که منتفیه دوستان ! با دوستان دیگه بروی کمک به سایت به توافق رسیدیم! متوسط بازدید هر پست تقریبا 500 تاست اگه نصف این تعداد 2 هزارتومن !! کمک کنند بیشتر هزینه های سایت در میاد !!
لینک در صفحه اصلی سایت قرار گرفت ! اگه هم کمک زیادی نشد ! کل مبلغ دریافتی دوستان عودت داده خواهد شد ! :)
تشکر از لطفتون دوستان !

دوستان سایت پرداخت گویا مشکل داره! بعد از درست شدن اعلام میکنیم!
تشکر از حمایتتون

داداش شک نکن مبلغ زیادی جمع میشه.(یکیش بنده حقیر!!!) .فقط اینکه بعد از این کمک ها یه لطفی کن و نام دامنه رو به چیزی مرتبط به بازی تغییر بده ...واقعا خیلی تاثیر داره....خلاصه از روزی که فهمیدم دارین تعطیل میکنید واقعا خیلی ناراحت بودم...سایت شما توی لیست Speed Dial فایرفاکسم هست..روزی نشده که ۴-۵ بار سر نزنم...

داداش شک نکن مبلغ زیادی جمع میشه.(یکیش بنده حقیر!!!) .فقط اینکه بعد از این کمک ها یه لطفی کن و نام دامنه رو به چیزی مرتبط به بازی تغییر بده ...واقعا خیلی تاثیر داره....خلاصه از روزی که فهمیدم دارین تعطیل میکنید واقعا خیلی ناراحت بودم...سایت شما توی لیست Speed Dial فایرفاکسم هست..روزی نشده که ۴-۵ بار سر نزنم...

باهات موافقم شدید/

آخرین ویرایش:
منم موافقم اسمشو تغیر بده یه چیزی بزار به بازیسنتر ربط داشته باشه مثل بازار سنتر بعد با مدیرا هماهنگ کن به بالای سایت هم اضافه کنن اگه دقت کنین سر دره سایت کنار فروشگاه یه جایه خالی ساخته شده واسه اینکار اینطوری بازدیدت فضایی بیشتر میشه به نفع بازیسنتر هم هست مثلا بزار game center یا pirate center حالا یکی نیست به من بگه تو فضولی اسم انتخاب میکنی هنوز نه به داره نه به بار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or