بازیهای موجود در بازار برای PC

راکستار گفته توی E3 سوپرایز داره !! حالا خوبه برای کنسول های نسل بعد رونمایی بشه ولی واسه PC نه ... :|
راکستار کی گفت واسه E3 سورپرایز داره؟ میشه لینک بدی؟ آخه راکستار همیشه از E3 فراری بوده!
اگرم قرار باشه از نسل بعد رونمایی بشه شک نکن نسخه PC هم کنارشه و یک نسخه تر و تمیز لید پلتفورم خواهد بود :x

بنظر من دلیل این همه تاخیر بعد از نسخه کنسولی رونمایی از نسخه نسل جدید هست که نسخه PC هم با همون منتشر بشه! من که اینطور فکر میکنم!

چون خود راکستار واسه نسل بعد هم هیچ حرفی رو رد نکرده و هر جا توی تویتر یا ... از راکستار در مورد نسخه کنسولی نسل جدید یا نسخه PC سوال شده هیچ وقت تکذیب نکرده و فقط گفته ما اطلاعاتی در مورد نسخه نسل بعدی یا PC برای به اشتراک گذاری نداریم!

اقا چرا دارین دره ps-army.com رو میبندین اگه مشکل مالی دارید خوب اکانت vip بزارین بشخصه هر ماه میخرم الان واسه دانلود trials موندم کدوم سایت مثل شما سریع میزارش ولی خوب معلومه هیچ سایتی مثل شما سریع دست به کار نمیشه.

شرمنده همه دوستان!
والا دروغ چرا! 70% قضیه بخاطر هزینه هاست و بقیشم وقت کم ما ! ما هم خیلی ناراحتیم ولی فعلا چاره ای نیست !! شاید برای پاییز دوباره راه انداختیم! شاید ...

شرمنده همه دوستان!
والا دروغ چرا! 70% قضیه بخاطر هزینه هاست و بقیشم وقت کم ما ! ما هم خیلی ناراحتیم ولی فعلا چاره ای نیست !! شاید برای پاییز دوباره راه انداختیم! شاید ...
علی اگر مشکلات مالی دارین ما حاضریم کمک کنیم. یکی دو نفر نیستیم که. نمیخوام دروغ بگم ولی انصافا بهترین و با کیفیت ترین سرورها رو شما دارین و سرعت عملتون عالیه. اگر مشکل تبلیغات دارین بازم ممکنه کاری از دست ماها بر بیاد.

علی جان اگر مسائل مالی من به شخصه حاضرم کمک مالی کنم یک تاپیک هم بزن با هماهنگی مدیرا هرکس که میتونه کمک کنه مطمئن باش خیلی ها کمک میکنن فقط خواهشا نبندید

هم وطن تا همین الانشم که بی دریغ و منت اینهمه به ماها کمک کردین همه ی ماها ممنونیم ازتون
بهترین گزینه هم ایجاد حق عضویت واسه دانلوده مثل همه ی سایتای دیگه،دیگه این 4 ، 5 تومن به جایی بر نمیخوره اما تو تعداد بالا خوب موثره
من بشخصه میدیدم که سایت کاربرای زیادی داره هر وقت هم مراجعه میکردم میدیدم نوشته تعداد کاربرای غیر عضو 100 به بالا
میدونین چرا ماها ناراحت میشیم از بسته شدن سایت؟
چون یه جورایی سایت خود بچه های بازی سنتر محسوب میشه و به همین راحتیا اجازه نمیدیم تموم شه داستانش
اینو راجب به دوست میگن اما خوب اینجا باید بگم
مهمه سایتتون واسمون چون سایت خوب چیزی نیست که بره از یاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or