بازیهای موجود در بازار برای PC

واقعا که ! اقا من از سایت شما برای دانلود گذاشتم این دو تا رو. اولا که سرعت دانلودش پایینه، نهایت با 300 دانلود میکنه (هیلترشکن استفاده نمی کنم) ، ثانیا هی قطع و وصل میشه و من دیگه اگه چاره ای داشته باشم از جای دیگه میگیرم. امیدوارم دوست عزیزم انتقادپذیر باشن.

درود
دوست عزیز تو همون پستاش زدیم سرور داخلی 2-3 روزه قطع شده! بازیهای هفته پیش رو ببینی سرور داخلیه و سرعت لینکها بالاست! مشکلات برای تمام سایتها هست! شما به بزرگواریت ببخش!!
حالا وقعا که برای چی بود! :d

آخرین ویرایش:
آقا این Hot line miami 2 که قرار بود آخر 2013 ریلیز بشه سرنوشتش چی شد؟ کجا رفت؟

من تازه همین دیروز نسخه اولشو نصب کردم یعنی معتادش شدم :دی Call of Duty Ghosts و Castlevania LoS 2 اونجا نصبه اصلا حوصله ندارم بازی کنم ولی این لامصب یک جوری آدمو میکشونه به سمت خودش که نمیشه دل کند :دی اکشنش فوق العادس مخفی کاری هم که داره اصلا شاهکاره :دی
ببین با یک تصویر 8 بیت چه کارا که نمیکنن بعد کمپانیای بزرگ با اون همه امکانات چطوری گند میزنن به بازیاشون :|

من تازه همین دیروز نسخه اولشو نصب کردم یعنی معتادش شدم :دی Call of Duty Ghosts و Castlevania LoS 2 اونجا نصبه اصلا حوصله ندارم بازی کنم ولی این لامصب یک جوری آدمو میکشونه به سمت خودش که نمیشه دل کند :دی اکشنش فوق العادس مخفی کاری هم که داره اصلا شاهکاره :دی
ببین با یک تصویر 8 بیت چه کارا که نمیکنن بعد کمپانیای بزرگ با اون همه امکانات چطوری گند میزنن به بازیاشون :|
تصویر 8 بیت و اینا که مهم نیست، مهم اینه که این یارو با Game Maker کاری کرده که بعضیا با CryEngine هم نتونستن بکنن!

تابستون میاد احتمالا Q3 2014

Castlevania.Lords.of.Shadow.Mirror.of.Fate.HD-RELOADED اومده که میتونید از کلوب دانلود کنید ...

Mirror-of-Fate.jpg

سلام ...
کسی خبری از بازی MXGP - THE OFFICIAL VIDEOGAME نداره ؟
دیروز اومده ...

نسخه بلک باکس در کلوب دانلود بازی قرار گرفت ..

دوستان یکی هم به من جواب بده لطفا .. بازی های پیشرفت کردنی مدل tycoon و کمپانی فیلم سازی چیا هستن ؟! یه چی توپی میخوام.

Ski Park Tycoon-FASiSO اومده که میتونی از کلوب دانلود دریافت کنی ...

==========================================================

Goat Simulator-DOGE
شبیه ساز بز هم اومد
yahoo_4.gif

goat.jpg

آخرین ویرایش:
Castlevania.Lords.of.Shadow.Mirror.of.Fate.HD-RELOADED اومده که میتونید از کلوب دانلود کنید ...

Mirror-of-Fate.jpg
کسی تونسته این بازیو رو سیستمش اجرا کنه؟
من اجراش که میکنم تو لوگوی mercurysteam صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد.
ویندوزم 7
هوووم؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or