در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
واقعا که ! اقا من از سایت شما برای دانلود گذاشتم این دو تا رو. اولا که سرعت دانلودش پایینه، نهایت با 300 دانلود میکنه (هیلترشکن استفاده نمی کنم) ، ثانیا هی قطع و وصل میشه و من دیگه اگه چاره ای داشته باشم از جای دیگه میگیرم. امیدوارم دوست عزیزم انتقادپذیر باشن.
تصویر 8 بیت و اینا که مهم نیست، مهم اینه که این یارو با Game Maker کاری کرده که بعضیا با CryEngine هم نتونستن بکنن!آقا این Hot line miami 2 که قرار بود آخر 2013 ریلیز بشه سرنوشتش چی شد؟ کجا رفت؟
من تازه همین دیروز نسخه اولشو نصب کردم یعنی معتادش شدم Call of Duty Ghosts و Castlevania LoS 2 اونجا نصبه اصلا حوصله ندارم بازی کنم ولی این لامصب یک جوری آدمو میکشونه به سمت خودش که نمیشه دل کند اکشنش فوق العادس مخفی کاری هم که داره اصلا شاهکاره
ببین با یک تصویر 8 بیت چه کارا که نمیکنن بعد کمپانیای بزرگ با اون همه امکانات چطوری گند میزنن به بازیاشون
آقا این Hot line miami 2 که قرار بود آخر 2013 ریلیز بشه سرنوشتش چی شد؟ کجا رفت؟
من تازه همین دیروز نسخه اولشو نصب کردم یعنی معتادش شدم Call of Duty Ghosts و Castlevania LoS 2 اونجا نصبه اصلا حوصله ندارم بازی کنم ولی این لامصب یک جوری آدمو میکشونه به سمت خودش که نمیشه دل کند اکشنش فوق العادس مخفی کاری هم که داره اصلا شاهکاره
ببین با یک تصویر 8 بیت چه کارا که نمیکنن بعد کمپانیای بزرگ با اون همه امکانات چطوری گند میزنن به بازیاشون
مثل این که کسی بازی نکرده، من خودم دانلودش کردم ولی سیستمم نمیکشه و بیخیال نسخه Beta شدم :dسلام:d
کسی نسخه beta بازی Trials Fusion بازی کرده؟
سلام ...
کسی خبری از بازی MXGP - THE OFFICIAL VIDEOGAME نداره ؟
دیروز اومده ...
دوستان یکی هم به من جواب بده لطفا .. بازی های پیشرفت کردنی مدل tycoon و کمپانی فیلم سازی چیا هستن ؟! یه چی توپی میخوام.
کسی تونسته این بازیو رو سیستمش اجرا کنه؟Castlevania.Lords.of.Shadow.Mirror.of.Fate.HD-RELOADED اومده که میتونید از کلوب دانلود کنید ...