بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام بچه ها

اقا ما یه نسخه از بازی thunder wolves که یه بازی هلکوپتریه دانلود کردیم و خیلی باحاله . ولی متاسفانه بعد از چند دقیقه بازی کردن . از بازی می پره بیرون و ارور stopped working میده . کسی نسخع سالمی یا اپدیتی یا چیزی می تونه برای ما بزاره؟ ممنونتون میشم

سلام بچه ها

اقا ما یه نسخه از بازی thunder wolves که یه بازی هلکوپتریه دانلود کردیم و خیلی باحاله . ولی متاسفانه بعد از چند دقیقه بازی کردن . از بازی می پره بیرون و ارور stopped working میده . کسی نسخع سالمی یا اپدیتی یا چیزی می تونه برای ما بزاره؟ ممنونتون میشم

آپدیت:

Thunder.Wolves.Update.1-RELOADED

دروود رفقا من قبلا دانلودش کردم اما همین مشکل لگ اول بازی رو داشت و بعدشم castlevania اومد و بییخیالش شدم میشه لطف کنید لینک دانلودشم بذارید فک کم حجمش زیاد نبود

دروود رفقا من قبلا دانلودش کردم اما همین مشکل لگ اول بازی رو داشت و بعدشم castlevania اومد و بییخیالش شدم میشه لطف کنید لینک دانلودشم بذارید فک کم حجمش زیاد نبود

بازی شاخیه . دوستانی که تاحالا بازی نکردن شک نکنید باید حتما بازی کنید

97808533940071386052.jpg

47344036459027136562.jpg

Download

اخرین اپدیت برای حل باگ اول بازی

دانلود آپدیت بازی Thunder Wolves

آخرین ویرایش:
دوستان میخام این نسخه هایی که از Metal Gear میشه رو Pc بازی کرد رو دانلود کنم..ترتیبشون رو نمیدونم.
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] Metal Gear Solid: The Twin Snakes[/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]Metal Gear Solid : Subsistence[/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]Metal Gear Solid 2: Substance[/FONT]
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]Metal Gear Solid[/FONT]

ازسایت Nova Game میخام دانلود کنم.. Metal Gear Solid همون شماره یکش میشه؟؟ بعد واسه Twin Snakes هم زده شماره ی یک..هردوتا یکی ان؟؟

http://www.novagame.ir/?s=Metal+Gear+Solid

دوستان میخام این نسخه هایی که از Metal Gear میشه رو Pc بازی کرد رو دانلود کنم..ترتیبشون رو نمیدونم.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Metal Gear Solid : Subsistence
Metal Gear Solid 2: Substance
Metal Gear Solid

ازسایت Nova Game میخام دانلود کنم.. Metal Gear Solid همون شماره یکش میشه؟؟ بعد واسه Twin Snakes هم زده شماره ی یک..هردوتا یکی ان؟؟

http://www.novagame.ir/?s=Metal+Gear+Solid

سلام twin snake رو شرکت نینتندو برای گیم کیوب عرضه کرد که باز سازی 1 هست تغییرات جزئی در گیم پلی داره ولی در دمو ها همون داستان هست ولی خیلی تغییرات ایجاد کردن
باید twin snake رو با امولاتور دولفین بازی کنی من با یه نسخه ایش که بازی کردم از هنگ زیاد در دمو ها که بگذریم آخراش به یه کارتی نیاز داری میوفته توی آب اون کلا حذف میشه نمیتونی ادامه بازی رو بری حالا شاید این مشکلات با ورژن 4 دولفین برطرف شده باشه
ولی بنظر من شما همون 1 که مال خود کوجیما هست رو بازی کن
شماره 1 و 2 نسخه pc دارن راحت تر از امولاتور هست

Deus.Ex.The.Fall-RELOADED اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید ...
میگم علی این واقعا ارزش بازی کردن داره؟ دی ال کنیم یا مسخرس؟
مخفی کاریش چجوریه؟

- - -ویرایش - - -

این gta iv maximum graphic رو کسی نصب کرده ؟
بصورت یک ماد هست ؟
یا یک نصب جدا گونه داره ؟
ماد هست که باید بریزی رو بازی و به یک سیستم های اند هم حداقل نیاز داره ولی جوری گرافیک رو متحول میکنه که دیگه فکر نمیکنی GTA IV ـه!

خیلی دلم می خواد این Deus Ex The Fall رو یه تست بکنم. ولی می ترسم گند بزنه اون خاطره های خیلی قشنگی که با Human Revolutuion دارم!! اگه واقعا ارزش داره بگید بازی کنم وگرنه بی خیالش می شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or