در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام بچه ها
اقا ما یه نسخه از بازی thunder wolves که یه بازی هلکوپتریه دانلود کردیم و خیلی باحاله . ولی متاسفانه بعد از چند دقیقه بازی کردن . از بازی می پره بیرون و ارور stopped working میده . کسی نسخع سالمی یا اپدیتی یا چیزی می تونه برای ما بزاره؟ ممنونتون میشم
Thunder.Wolves.Update.1-RELOADED
دروود رفقا من قبلا دانلودش کردم اما همین مشکل لگ اول بازی رو داشت و بعدشم castlevania اومد و بییخیالش شدم میشه لطف کنید لینک دانلودشم بذارید فک کم حجمش زیاد نبود
دوستان میخام این نسخه هایی که از Metal Gear میشه رو Pc بازی کرد رو دانلود کنم..ترتیبشون رو نمیدونم.
Metal Gear Solid: The Twin Snakes
Metal Gear Solid : Subsistence
Metal Gear Solid 2: Substance
Metal Gear Solid
ازسایت Nova Game میخام دانلود کنم.. Metal Gear Solid همون شماره یکش میشه؟؟ بعد واسه Twin Snakes هم زده شماره ی یک..هردوتا یکی ان؟؟
http://www.novagame.ir/?s=Metal+Gear+Solid
بازی شاخیه . دوستانی که تاحالا بازی نکردن شک نکنید باید حتما بازی کنید
Download
اخرین اپدیت برای حل باگ اول بازی
دانلود آپدیت بازی Thunder Wolves
میگم علی این واقعا ارزش بازی کردن داره؟ دی ال کنیم یا مسخرس؟Deus.Ex.The.Fall-RELOADED اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید ...
ماد هست که باید بریزی رو بازی و به یک سیستم های اند هم حداقل نیاز داره ولی جوری گرافیک رو متحول میکنه که دیگه فکر نمیکنی GTA IV ـه!این gta iv maximum graphic رو کسی نصب کرده ؟
بصورت یک ماد هست ؟
یا یک نصب جدا گونه داره ؟
میگم علی این واقعا ارزش بازی کردن داره؟ دی ال کنیم یا مسخرس؟
مخفی کاریش چجوریه؟
اینجا که من چیز خوشایندی نمیبینم:ولی می ترسم گند بزنه اون خاطره های خیلی قشنگی که با Human Revolutuion دارم