در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
یه سر بری اینجا خوبه میفهمینوشته شده توسط Miesam:خب بیخی چون الان هر سه نفر بن میشیم
بابا یکی بیاد به من بگه این تروکریمز چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار که نبود چند بار بود امین جون شاید یه 6 موردی بوداخه با یه باز که تو امتحان کردی معلوم نمیشه شاید مشکل از تو بوده...
:cheesygri :cheesygri :cheesygriخب بیخی چون الان هر سه نفر بن میشیم
سلامنوشته شده توسط MGS:سلام بچه ها
كسي نميدونه چه شركتي LORBFME 2 داده بيرون بعد در باره اين Copy/paste هم توپيح بديد
خب خدا رو شکر که یکی اومد ما رو روشن کرد دقیقا حرف شما رو قبول دارم اگه نمیومدید معلوم نبود چی میشد:cheesygriنوشته شده توسط Elvish Hero:مشکل شما3 تا اینه که متوجه هم نمیشین!.اون بازی که علیرضا میگه که پچ و Expansionنصب نمیشه بازیهایی مثل HL2 یاFateرو میگه که میریزی رو هارد بعد بازی میکنی و هیچ اینستالی نداره و اصلا به عنوان یه برنامه مجزا نیست.مثل اینکه من بازیه اینستال شده رو بزنم رو سیدی و بدم یکی کپی کنه رو کامپیوترش بعدش بازیش کنه.(که منظور منم همین بود)
اونی که میثم و امین میگن بازیهایی مثل COD2,Getting Up,Rainbow Six:Lockdownرو میگن که از رو سیدی یه سری فایل میریزی رو هارد که فایل ایسنتال هستن.بعدش از رو هارد بازیو ایسنتال میکنی که هم سیستم عامل به عنوان یه برنامه مجزا میشناسه،هم پچ روش نصب و هم Expansion.
BFME IIهم هنوز مشخص نشده که از کدوم نوع Copy/Pasteهستش!
بله منظور منم همین هستنوشته شده توسط Elvish Hero:مشکل شما3 تا اینه که متوجه هم نمیشین!.اون بازی که علیرضا میگه که پچ و Expansionنصب نمیشه بازیهایی مثل HL2 یاFateرو میگه که میریزی رو هارد بعد بازی میکنی و هیچ اینستالی نداره و اصلا به عنوان یه برنامه مجزا نیست.مثل اینکه من بازیه اینستال شده رو بزنم رو سیدی و بدم یکی کپی کنه رو کامپیوترش بعدش بازیش کنه.(که منظور منم همین بود)
اونی که میثم و امین میگن بازیهایی مثل COD2,Getting Up,Rainbow Six:Lockdownرو میگن که از رو سیدی یه سری فایل میریزی رو هارد که فایل ایسنتال هستن.بعدش از رو هارد بازیو ایسنتال میکنی که هم سیستم عامل به عنوان یه برنامه مجزا میشناسه،هم پچ روش نصب و هم Expansion.
BFME IIهم هنوز مشخص نشده که از کدوم نوع Copy/Pasteهستش!
خب هرجایی پیدا نمیشه طرف خونه ما هم نداره ولی من میرم ولیعصر میخرم 1500 تومان خیلی می ارزه تا اینکه بره آدم 7 تا سیدی بخرم 5000 توماننوشته شده توسط Miesam:درست میفرمایید دی وی دی ولی متاسفانه من که هرچی طرفای خودم میگردم دی وی دی گیر نمیارم
دوستان خبری از دویل مکرای برای پیسی نیست کی بابا منتظر میشه مردیم بخدا