بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام دوستان چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنید لطفا خودم از میون بازیهای استراتژیکی که بازی کردم از warcraft 3-warhammer 40000 dawn of war dark crusade- starcraft 2 بیشتر خوشم میاد ممنون
[h=3][/h]

سلام دوستان چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنید لطفا خودم از میون بازیهای استراتژیکی که بازی کردم از warcraft 3-warhammer 40000 dawn of war dark crusade- starcraft 2 بیشتر خوشم میاد ممنون
[h=3][/h]

به نظر م Company of heroes _StarCraft 2

ویرایش : ببخشید منظورم StarCraft 2 :heart of swarm بود :d

آخرین ویرایش:
علی جان من سال هاست تو کف دو تا بازی xbox هست هرچیم تا الان دانلود کردم فیک بوده می دونم خیلی ها هم دنبالش بودن

چشم اگه پیدا کردم حتما قرارش میدم! ;)
=============================================================================

The Wolf Among Us Episode 2 اومده که میتونید از کلوب دریافت کنید...

The.Wolf.Among.jpg

تو سبک دیابلو: Van Helsing
تو سبک State of Decay هم Deadlight رو امتحان کن

وحید جان جسارت نشه ولی دد لایت و استیت آف دیکی از نظر سبکی تفاوت ندارن ؟ :دی یکی سوم شخصه یکی ساید اسکرول :دی
SoD برای پی سی هم هست پس ؟ MMO ـه ؟ یا نه سینگل هم داره ؟

وحید جان جسارت نشه ولی دد لایت و استیت آف دیکی از نظر سبکی تفاوت ندارن ؟ :دی یکی سوم شخصه یکی ساید اسکرول :دی
SoD برای پی سی هم هست پس ؟ MMO ـه ؟ یا نه سینگل هم داره ؟
قاط زدم Deadlight رو معرفی کردم :دی
آره برای PC هم هست. ولی حتما آپدیت بازی رو نصب کن چون مشکل زیاد داره. سینگل هم داره

deadlight و Van Helsing جفتشونو تموم کردم:d بازی دیگه ای سراغ دارین؟
project zomboid هست که فعلا تو نسخه آلفائه ولی نسخه هاش تو تورنت هست. البته سبکش فرق داره ولی یه survival واقعی حساب میشه.
اول شروع هر بازی هم مینویسه This is how you died :d چون هر کاری کنید آخرش کشته میشید :d

project zomboid هست که فعلا تو نسخه آلفائه ولی نسخه هاش تو تورنت هست. البته سبکش فرق داره ولی یه survival واقعی حساب میشه.
اول شروع هر بازی هم مینویسه This is how you died :d چون هر کاری کنید آخرش کشته میشید :d
ممنون عکساشو دیدم باید باحال باشه:d
فقط تو این بازی میشه کمپ زد و اینا؟یا فقط باید فرار کرد از دستشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or