در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام دوستان چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنید لطفا خودم از میون بازیهای استراتژیکی که بازی کردم از warcraft 3-warhammer 40000 dawn of war dark crusade- starcraft 2 بیشتر خوشم میاد ممنون
[h=3][/h]
علی جان من سال هاست تو کف دو تا بازی xbox هست هرچیم تا الان دانلود کردم فیک بوده می دونم خیلی ها هم دنبالش بودن
World Conflict اگه بازی نکردی اصلا فراموش نکنسلام دوستان چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنید لطفا خودم از میون بازیهای استراتژیکی که بازی کردم از warcraft 3-warhammer 40000 dawn of war dark crusade- starcraft 2 بیشتر خوشم میاد ممنون
چشم اگه پیدا کردم حتما قرارش میدم!
=============================================================================
کسی این Haunted Memories رو بازی کرده؟؟ بازی ترسناک اپیزودیک..!!!
تو سبک دیابلو: Van Helsingسلام.
دوستان بازی تو سبکای diablo 3 و torchlight 2 چی خوب سراغ دارین؟
تو سبک state of decay و نجات برای بقا اینا چی؟
تو سبک دیابلو: Van Helsing
تو سبک State of Decay هم Deadlight رو امتحان کن
قاط زدم Deadlight رو معرفی کردموحید جان جسارت نشه ولی دد لایت و استیت آف دیکی از نظر سبکی تفاوت ندارن ؟ یکی سوم شخصه یکی ساید اسکرول
SoD برای پی سی هم هست پس ؟ MMO ـه ؟ یا نه سینگل هم داره ؟
project zomboid هست که فعلا تو نسخه آلفائه ولی نسخه هاش تو تورنت هست. البته سبکش فرق داره ولی یه survival واقعی حساب میشه.deadlight و Van Helsing جفتشونو تموم کردم:d بازی دیگه ای سراغ دارین؟
ممنون عکساشو دیدم باید باحال باشه:dproject zomboid هست که فعلا تو نسخه آلفائه ولی نسخه هاش تو تورنت هست. البته سبکش فرق داره ولی یه survival واقعی حساب میشه.
اول شروع هر بازی هم مینویسه This is how you died :d چون هر کاری کنید آخرش کشته میشید :d