در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آخ ببخشید حواسم نبود فکر کردم اسمش قراره یک چیز دیگه باشه توی DLC داستانی!dlc campain یعنی چی مجید جان؟ یعنی داستانیه دیگه چلنج که چلنجه
بعدشم این سایت اپدیته هر روز اپدیت می شه
اپدیت: حجمش 14 گیگه:shocked: ماجرا برای قبل از بتمن شدن بروس هست دیگه لباسش بر تن نیست
خب مشخصه شما تمامی اپدیتهایی که فقط ریلودد منتشر کرده را داری که چیزی به بازیت اضافه نشده:dمن تمامی اپدیت ها رو دارم هیچ بخش داستانی به مال من اضافه نشده dlc های قبلی با این dlc خیلی فرق دارن کرک جدیدشم منتشر شده که تاییدی بر حرفم هست خلاصه این dlc جند ساعت گیم پلی جداگانه گانه ی داستانی به بازی اضافه می کنه بازی من که همچین موردی رو نداره
اون dlc داستانی که شما میگی یک چیز دیگست و فعلا تاریخ انتشاری براش داده نشده.This pack contains Bruce Wayne and Vigilante skins, four challenge maps, and a challenge campaign.
سلام میخواستم ببینم بازی State of Decay قشنگ هست ؟ ا
البته من خودم خلی تعریفشو توی سایت های مختلف شنیدم می خواست بدونم نظر شما ها چیه؟ولی کلا یه چیزی توی مایه های dayz
آقا دمت گرم این کلوب خیلی عالیه تا حالا 4 5 تا بازی دانلود کردم.ممنونسری کامل بازی Prince Of Persia در کلوب قرار گرفت.. دوستانی که علاقه دارند میتونند دانلود کنند..
البته من خودم خلی تعریفشو توی سایت های مختلف شنیدم می خواست بدونم نظر شما ها چیه؟ولی کلا یه چیزی توی مایه های dayz
DAYZ از نوع آفلاین :d. DAYZ فقط به صورت آنلاین مولتی پلیر هست. قیمتشم هم تو استیم 30$ هست.دوست عزیز این بازی فقط مولتی یا افلاین هم میشه بازی کرد و تاریخ انتشار نسخه ی اصلیش کی است؟