در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بله اتفاقا آخرین نسخش به نام Rugby Challenge 2 همین دو سه روز پیش برا PC و کنسولا اومده
مرسی![]()
اما این فوتبال استرالیایی هست مثله madden میخاستم (مدل فوتبال آمریکایی) اون خیلی باحالتره
بسکتبال چطور تا حالا چیزی واسه pc نیومده؟
شما گفتی راگبی منم راگبی بهت معرفی کردم
بسکتبال میخوای برو NBA 2K 2013 رو بگیر
سلام.
دوستان من تغریبا 10 15 سال پیش یه بازی جنگی بازی میکردم،
الان هر چی گشتم اسمش رو پیدا نکردم و نمیدونم چیه. خواستم بپرسم که کسی کمکم کنه.
یه بازی جنگی بود که یه مرحلی هم توی بغداد داشت و عکس صدام هم روی تابلو ها بزرگ زده بودن. مرحله اولش هم دقیق یادم نیست اما اینو میدونم بعد از اون میری رو یه قطار در حال حرکت، هوا هم شبه. اسلحه مون هم اغلب یه مسلسل سفید رنگ بود. ممنون میشم یکی از دوستان کمک کنه بد جور حوسش رو کردم
بازیگر اسلیشم ( همونی که ما باهاش میریم جلو) اگه اشتباه نکنم یه مرد ریش سیبیل داری بود که یه کلاه لگنی سرش بود :d البته بعضی موقع ها نشونش میداد چون بازیش یه طوری مثل IGI بود و ما فقط اصلحه مون رو میدیدم.
یه چیزایی میاد تو ذهنم که بازی، توی اسمش انگار استوک داره، حالا نمیدونم واقعا ماله این بازی بوده یا نه.
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
تاپيك رو اشتباه اومدي!اگه کسی اسم این بازی رو میدونست به ما میگفت، ثواب داشت ها . بد جور بی کارم :d
نه داداش دروغ محضه باور نکن! این خبرو از کدوم کلاه برداری شنیدی؟تاپيك رو اشتباه اومدي!
ولي فكر كنم منظورت desert storm هست!
راسته كه watch dogs ليك شده؟؟؟؟
اخه هنوز خبر گلد شدنشم نيومده!
تاپيك رو اشتباه اومدي!
مگه کشکه که از الان لیک بشه؟تاپيك رو اشتباه اومدي!
Watch Dogs Full | Razor1911مگه کشکه که از الان لیک بشه؟
همچین بازی بزرگی که نمیشه یک دفعه لیک بشه بیاد رو سایتا کهاگه بیاد عالم و آدم با خبر میشن! بازی هم قرار نیست هنوز به این زودیا بیاد!
اوکی شما برو 8.79 گیگ دانلود کن بعد بازی کن حال کن
فکر کنم The Orange Box رو میگی.سری half life رو یکی دو سال پیش با گرافیک بهتر عرضه کردن. اسمش چی بود؟
نه. فکر کنم یه مادی چیزی بود که گرافیک بازی رو خیلی خوب میکرد.فکر کنم The Orange Box رو میگی.