در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
داداش اگر این Lord of the ring The Battle for Middle-earth (tm) II رو بازی نکردی پیشنهاد میکنم خیلی جالب هست.دوستان یکی یه بازی استراتژیک جدید درست حسابی معرفی کنه تو مایه تمدن ها باشه (بشه همه چیز ساخت و خودم نیرو درست کنم)
دوستان یکی یه بازی استراتژیک جدید درست حسابی معرفی کنه تو مایه تمدن ها باشه (بشه همه چیز ساخت و خودم نیرو درست کنم)
Piece of Shit!!!Fast and Furious: Showdown چطوره بازیش ؟ تازه اومده
امتحان کردیش ؟
کلا غیر از CoD اکتیویژن بازی درست دیگه ای ندارهامتحان کردیش ؟
بهتر نیست که پست اول به روز بشه. مثلا اول هر ماه به روز بشه که تو یه ماه آینده چه بازیهایی میاد یا اینکه تو ماه گذشته چه بازیهایی منتشر شدن.
سلام دوستان
من میخوام 18 خرداد که امتحانام تموم شد یه بازیه خوب بخرم میشه ازین بازیای جدید که تازگی تو همین ماه اومدن یا تا اون موقع میان یکی معرفی کنین بازی کنم
بعد یه سوال دیگه بنظرتون مترو لست لایت قشنگه ؟
با تشکر
سبک این بازی مگه RPG نیست؟خیلی وقت بود دنبال این بازی استراتژیک میگشتم که بالاخره اومد The Incredible Adventures of Van Helsing میتونید از دانلودها بگیرید
استراتژی نیست. RPG هستخیلی وقت بود دنبال این بازی استراتژیک میگشتم که بالاخره اومد The Incredible Adventures of Van Helsing میتونید از دانلودها بگیرید