در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اوهو !!بایوشاک اصلاً بازی نکردم تا الان:d
میدونم خیلی ضایس:d
میگیرم ممنون>:d<
crisis مگه قشنگ نی؟ از وقتی کاورشو دیدم که تیرکمونیه عاشقش شدم
tomb raider هم امروز خونه آشنایان جلو جمع (:d) یه کمی بازی کردم عاشقش شدم
اصلاً تازگیا همش دارم عاشق میشم:d
حقیقت تلخهحالا ازت کم میشد این خبر ناگوار رو ملایم تر میگفتی؟
حالا اگه خودکشی کرد تو مسئولیت به عهده میگیری؟:d
ولی خداییش ظلمه![]()
آخه کی میاد یه پروژه اختصاصی چند میلیون دلاری رو مجانی روی بقیه پلتفرم ها انتشار میده؟بچه ها میدونید چیه؟وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم.که چرا واسه pc نیومده.
کسی خبر داره که امید هست بازی واسه pc هم بیاد یا خیر؟
---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------
سلام.
بچه ها میدونید چیه؟
وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی برای pc نمیاد.
کسی خبر داره که آیا امیدی هست این بازی برای pc بیاد یا خیر؟؟؟![]()
منم تا حالا سری بایوشاک رو بازی نکردم اما یَک امتیازایی رو این شمارش درو کرده که بیا و ببین:dبایوشاک اصلاً بازی نکردم تا الان:d
میدونم خیلی ضایس:d
میگیرم ممنون>:d<
crisis مگه قشنگ نی؟ از وقتی کاورشو دیدم که تیرکمونیه عاشقش شدم
tomb raider هم امروز خونه آشنایان جلو جمع (:d) یه کمی بازی کردم عاشقش شدم
اصلاً تازگیا همش دارم عاشق میشم:d
حالا سه نکن:dاوهو !!
عاشق بازی نشدی عاشق لارا کرافت شدی(شوخی)
از کجا بفهمم ساپورت میکنه؟ الان 11 نصبه ولی مثلاٌ توی saint's row the third با 11 زور میزد یه کم گذاشتم 9 شد خدا(البته دیتیل اومد پایین ولی فکر کنم شد 200 فریم بر ثانیه:d)Bioshock کلا با نسخه های قبلش فرق کرده و اگه کسی از نسخه های قبلش هم بدش بیاد باز ممکنه از این نسخه خوشش بیاد
راستی حواست باشه اگه کارت گرافیکت DX11 ساپورت نمیکنه الکی پول بالای Crysis 3 نده
من فقط حسرت red dead redemption و the last of us رو میخورمحقیقت تلخه
اگه PS3 همین بازی های محشر انحصاریش رو نمیداشت در مقابل X360 سوسک میشد
الان همه PS3 Fan ـا بازی های انحصاریشون رو به رخ X360 fan ـا میکشن
من خودم PC GAMER ـم و عمرا حصرت بازی های انحصاری کنسولا رو نمیخورم
حالا میمیره اینکارو بکنه؟آخه کی میاد یه پروژه اختصاصی چند میلیون دلاری رو مجانی روی بقیه پلتفرم ها انتشار میده؟
باید بگم خــــــــــیر:d
اون که دیگه لازم شده نگیرم تا سالها پشیمونی میکشممنم تا حالا سری بایوشاک رو بازی نکردم اما یَک امتیازایی رو این شمارش درو کرده که بیا و ببین:d
Crysis هم قشنگه .البته از چه نظر نگاش کنی؟! اگه بازی تیرکمونی میخوای که بحثش جداس،اما اگه میخوای این چند روزو حال کنی برو بی شک بایوشاک رو بگیر.
عاشق شدن هم اغتضاع سنّ ـه:d الان فکر کنم تو عاشق لارا کرافت شدی نه Tomb Raider:d
Path Of Exile هست که هنوز متا بهش نمره ندادهچند تا بازی با متای بالای 80 در سبک Diablo. به غیر از سری دیابلو و تورچلایت ها.
منظورت بازی های RPG با دوربین ایزومتریک هست دیگه؟:dچند تا بازی با متای بالای 80 در سبک Diablo. به غیر از سری دیابلو و تورچلایت ها.
یادم رفت بگم: آنلاین نباشهPath Of Exile هست که هنوز متا بهش نمره ندادهولی خوبه امتیازاش !
درود
دوستان ببخشید اینجا پست زدم، جای بهتری رو پیدا نکردم!
راستش دنبال یه بازی قدیمی هستم که اول شخص ـه و ما توش پلیس هستیم و فقط هم نشونه اسلحه رو نشون میده! توش باید دزد ها رو بکشیم و اولین مرحله هم توی یک بانک هست! تا جایی که یادم میاد با کلیک چپ تیر میزد و با کلیک راست Reload میکرد! توش یه سری مردم عادی بودن که دزد ها گروگان گرفته بودنشون و نباید بهشون تیر میزدی! همیشه هم داد میزدن: "Some Body Help e"
میخوام ببینم کسی اسم بازی رو میدونه؟!
ممنون
درود
دوستان ببخشید اینجا پست زدم، جای بهتری رو پیدا نکردم!
راستش دنبال یه بازی قدیمی هستم که اول شخص ـه و ما توش پلیس هستیم و فقط هم نشونه اسلحه رو نشون میده! توش باید دزد ها رو بکشیم و اولین مرحله هم توی یک بانک هست! تا جایی که یادم میاد با کلیک چپ تیر میزد و با کلیک راست Reload میکرد! توش یه سری مردم عادی بودن که دزد ها گروگان گرفته بودنشون و نباید بهشون تیر میزدی! همیشه هم داد میزدن: "Some Body Help e"
میخوام ببینم کسی اسم بازی رو میدونه؟!
ممنون
دوستان منم دنبال یه بازی می گردم که اسمش یادم رفته؟
تو سبک demon stone میشه گفت بود و برای pc اومده بود, که جونورها از جهنم ریخته بودن و مردم می خواستند بکشند جادوگرش یه دختره بود که تو یکی از حرکت هاش میگفت leave this world ..فکر نکنم کسی با این اطلاعات ناقص بدونه اگه نشد یه سری بازی عین demon stone نام ببرید که offline بشه بازی کرد.(فکر کنم این سبک اکشن rpg باشه)