بازیهای موجود در بازار برای PC

بایوشاک اصلاً بازی نکردم تا الان:d
میدونم خیلی ضایس:d
میگیرم ممنون>:d<

crisis مگه قشنگ نی؟ از وقتی کاورشو دیدم که تیرکمونیه عاشقش شدم :x
tomb raider هم امروز خونه آشنایان جلو جمع (:d) یه کمی بازی کردم عاشقش شدم:x
اصلاً تازگیا همش دارم عاشق میشم:d
اوهو !!:دی
عاشق بازی نشدی عاشق لارا کرافت شدی:دی:دی:دی(شوخی)

Bioshock کلا با نسخه های قبلش فرق کرده و اگه کسی از نسخه های قبلش هم بدش بیاد باز ممکنه از این نسخه خوشش بیاد
راستی حواست باشه اگه کارت گرافیکت DX11 ساپورت نمیکنه الکی پول بالای Crysis 3 نده:|

---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 AM ارسال شده بود ----------

حالا ازت کم میشد این خبر ناگوار رو ملایم تر میگفتی؟:(
حالا اگه خودکشی کرد تو مسئولیت به عهده میگیری؟:d
ولی خداییش ظلمه:(
حقیقت تلخه
اگه PS3 همین بازی های محشر انحصاریش رو نمیداشت در مقابل X360 سوسک میشد
الان همه PS3 Fan ـا بازی های انحصاریشون رو به رخ X360 fan ـا میکشن

من خودم PC GAMER ـم و عمرا حصرت بازی های انحصاری کنسولا رو نمیخورم

بچه ها میدونید چیه؟وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم.که چرا واسه pc نیومده.
کسی خبر داره که امید هست بازی واسه pc هم بیاد یا خیر؟:((

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
بچه ها میدونید چیه؟
وقتی عکسایه بازیه the last of us رو میبینم خیلی ناراحت میشم که چرا این بازی برای pc نمیاد.
کسی خبر داره که آیا امیدی هست این بازی برای pc بیاد یا خیر؟؟؟:((
آخه کی میاد یه پروژه اختصاصی چند میلیون دلاری رو مجانی روی بقیه پلتفرم ها انتشار میده؟:|
باید بگم خــــــــــیر:d

بایوشاک اصلاً بازی نکردم تا الان:d
میدونم خیلی ضایس:d
میگیرم ممنون>:d<

crisis مگه قشنگ نی؟ از وقتی کاورشو دیدم که تیرکمونیه عاشقش شدم :x
tomb raider هم امروز خونه آشنایان جلو جمع (:d) یه کمی بازی کردم عاشقش شدم:x
اصلاً تازگیا همش دارم عاشق میشم:d
منم تا حالا سری بایوشاک رو بازی نکردم اما یَک امتیازایی رو این شمارش درو کرده که بیا و ببین:d
Crysis هم قشنگه .البته از چه نظر نگاش کنی؟! اگه بازی تیرکمونی میخوای که بحثش جداس،اما اگه میخوای این چند روزو حال کنی برو بی شک بایوشاک رو بگیر.
عاشق شدن هم اغتضاع سنّ ـه:d الان فکر کنم تو عاشق لارا کرافت شدی نه Tomb Raider:d

اوهو !!:دی
عاشق بازی نشدی عاشق لارا کرافت شدی:دی:دی:دی(شوخی)
حالا سه نکن:d

Bioshock کلا با نسخه های قبلش فرق کرده و اگه کسی از نسخه های قبلش هم بدش بیاد باز ممکنه از این نسخه خوشش بیاد
راستی حواست باشه اگه کارت گرافیکت DX11 ساپورت نمیکنه الکی پول بالای Crysis 3 نده:|
از کجا بفهمم ساپورت میکنه؟ الان 11 نصبه ولی مثلاٌ توی saint's row the third با 11 زور میزد یه کم گذاشتم 9 شد خدا(البته دیتیل اومد پایین ولی فکر کنم شد 200 فریم بر ثانیه:d)

حقیقت تلخه
اگه PS3 همین بازی های محشر انحصاریش رو نمیداشت در مقابل X360 سوسک میشد
الان همه PS3 Fan ـا بازی های انحصاریشون رو به رخ X360 fan ـا میکشن

من خودم PC GAMER ـم و عمرا حصرت بازی های انحصاری کنسولا رو نمیخورم
من فقط حسرت red dead redemption و the last of us رو میخورم:(

آخه کی میاد یه پروژه اختصاصی چند میلیون دلاری رو مجانی روی بقیه پلتفرم ها انتشار میده؟:|
باید بگم خــــــــــیر:d
حالا میمیره اینکارو بکنه؟:(
پول دوستی تا به کی؟:d

منم تا حالا سری بایوشاک رو بازی نکردم اما یَک امتیازایی رو این شمارش درو کرده که بیا و ببین:d
Crysis هم قشنگه .البته از چه نظر نگاش کنی؟! اگه بازی تیرکمونی میخوای که بحثش جداس،اما اگه میخوای این چند روزو حال کنی برو بی شک بایوشاک رو بگیر.
اون که دیگه لازم شده نگیرم تا سالها پشیمونی میکشم:>
بازی تیرکمونی دوست دارم ولی باید حالم بده دیگه! میده؟:d

عاشق شدن هم اغتضاع سنّ ـه:d الان فکر کنم تو عاشق لارا کرافت شدی نه Tomb Raider:d

بابا میگم سه نکنین:d

چند تا بازی با متای بالای 80 در سبک Diablo. به غیر از سری دیابلو و تورچلایت ها.
منظورت بازی های RPG با دوربین ایزومتریک هست دیگه؟:d
حتما، تاکید میشه حتما Titan Quest رو بازی کنین که فجیع فوق العاده هست و حول محور اساطیر فوق العاده یونان باستان میچرخه.
دیگه سری Sacred هم جز عناوین قدیمی ولی جالب هستن. ولی اولویت با TQ باشه;)

Path Of Exile هست که هنوز متا بهش نمره نداده :دی ولی خوبه امتیازاش !
یادم رفت بگم: آنلاین نباشه:دی
ممنون از کسایی که جواب دادن:دی
فعلا سری Fate رو دانلود می کنم بعد نوبت دیابلو 2 ه بعد هم Titan Quest بعد هم Dungeon Siege II بعدش Baldurs Gate Enhanced Edition بعد هم Divine Divinity. بازی دیگه ای به ذهنتون رسید بگید:دی

درود
دوستان ببخشید اینجا پست زدم، جای بهتری رو پیدا نکردم!
راستش دنبال یه بازی قدیمی هستم که اول شخص ـه و ما توش پلیس هستیم و فقط هم نشونه اسلحه رو نشون می‌ده! توش باید دزد ها رو بکشیم و اولین مرحله هم توی یک بانک هست! تا جایی که یادم میاد با کلیک چپ تیر می‌زد و با کلیک راست Reload می‌کرد! توش یه سری مردم عادی بودن که دزد ها گروگان گرفته بودنشون و نباید بهشون تیر می‌زدی! همیشه هم داد می‌زدن: "Some Body Help e" :دی
می‌خوام ببینم کسی اسم بازی رو می‌دونه؟! :-/
ممنون

درود
راستش دنبال یه بازی قدیمی هستم که اول شخص ـه و ما توش پلیس هستیم و فقط هم نشونه اسلحه رو نشون می‌ده! توش باید دزد ها رو بکشیم و اولین مرحله هم توی یک بانک هست! تا جایی که یادم میاد با کلیک چپ تیر می‌زد و با کلیک راست Reload می‌کرد! توش یه سری مردم عادی بودن که دزد ها گروگان گرفته بودنشون و نباید بهشون تیر می‌زدی! همیشه هم داد می‌زدن: "Some Body Help e" :دی
ممنون

من فهمیدم چی میگی:دی
بازیش مال شرکت سگا هست و فکر نم حدود سال 95-96 ریلیز شد
ولی اسمش یادم رفته:دی

درود
ممنون

سلام

virtua cop 2

دوستان منم دنبال یه بازی می گردم که اسمش یادم رفته؟
تو سبک demon stone میشه گفت بود و برای pc اومده بود, که جونورها از جهنم ریخته بودن و مردم می خواستند بکشند جادوگرش یه دختره بود که تو یکی از حرکت هاش میگفت leave this world ..فکر نکنم کسی با این اطلاعات ناقص بدونه اگه نشد یه سری بازی عین demon stone نام ببرید که offline بشه بازی کرد.(فکر کنم این سبک اکشن rpg باشه)

دوستان منم دنبال یه بازی می گردم که اسمش یادم رفته؟
تو سبک demon stone میشه گفت بود و برای pc اومده بود, که جونورها از جهنم ریخته بودن و مردم می خواستند بکشند جادوگرش یه دختره بود که تو یکی از حرکت هاش میگفت leave this world ..فکر نکنم کسی با این اطلاعات ناقص بدونه اگه نشد یه سری بازی عین demon stone نام ببرید که offline بشه بازی کرد.(فکر کنم این سبک اکشن rpg باشه)

Enslaved شاید باشه

Sent from my Xperia ion using Tapatalk 2

آقا دنبال یکی از ورژن های lord of the rings میگردم بصورت RPG هست میتونید از هر دو طرف بردارید یعنی جنگ بین کارکتر هاست و همینطور سرباز ها تا الان دوتا دانلود کردم یکی استراتژی (middle earth 2) بود یکی داستانی و (rpg (war in north ولی نمیشد توی تیم دشمن باشی لطفا راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or