بازیهای موجود در بازار برای PC

تورنت بازی Shivering Isles هم اومده.فعلا Multi Language هستش و حجم اون هم 3.21 گیگ هستش.زبان بازی انگلیسی ، اسپانیایی، فرانسوی هستش. شاید اگه یکم صبر کنیم میشه فقط زبان انگلسیسشو گیر اورد که حتما حجمش کمتر میشه.
سلام محمدرضا جان
DL این بازی تموم شد ؟
اگر بازی کردی میتونی یکم در موردش توضیح بدی تا بفهمم مثل Knights of Nine باگ زیاد دارد یا نه و اینکه داستانش چطوریه و مدت بازی چقدر است ؟
من بعد از کنکور فقط میخواهم TES IV : Oblivion بازی کنم و مدهای جدیدش را ، البته روی سیستم جدیدم...
راستی اگر توانستی در مورد دومین بازی که هم اکنون مشغولش هستی یکم توضیح بده و اینکه نام اصلی اون بازی مخفف در لیست بازیهای تموم شده ات چیه ؟
ببخشید که اینقدر توی زحمت میندازمت...

سلام محمدرضا جان
DL این بازی تموم شد ؟
اگر بازی کردی میتونی یکم در موردش توضیح بدی تا بفهمم مثل Knights of Nine باگ زیاد دارد یا نه و اینکه داستانش چطوریه و مدت بازی چقدر است ؟
من بعد از کنکور فقط میخواهم TES IV : Oblivion بازی کنم و مدهای جدیدش را ، البته روی سیستم جدیدم...
راستی اگر توانستی در مورد دومین بازی که هم اکنون مشغولش هستی یکم توضیح بده و اینکه نام اصلی اون بازی مخفف در لیست بازیهای تموم شده ات چیه ؟
ببخشید که اینقدر توی زحمت میندازمت...

سلام

بله.دانلود این بازی تموم شد. من فقط دیروز رسیدم نصب کنمش. با پچ 1.2 خود اصل بازی. بازی توی فولدر اصلی ریخته میشه . من فقط نصب کردم و رفتم توی خود بازی. اینم بگم که برای شروع این بازی اگه اشتباه نکنم باید برین توی Bravil. هنوز نرسیدم برم سراغش. تازه Silent Hunter 4 رو هم دارم. البته الان ...

چون فقط توی عید رسیدم 2 تا بازی رو تموم کنم. استالکر و JE.

فعلا هم افتادم روی C&C3. ان شاء الله تا جمعه هم C&C3 تموم میشه.اگه خدا بخواد.

اهان . منظورت از دومین بازی Immortal Throne هستش ؟؟؟ این بازی یک بازی نقش افرینی هستش که کار استودیوی IronLore هستش و الان لول 33 هستم. هنوز تموم نشده. بازی نسخه اضافه شونده بازی Titan Quest هستش.

در مورد اون اسم مخفف هم منظورت Double Agnet ه ؟؟؟.

خداحافظ

بله.دانلود این بازی تموم شد. من فقط دیروز رسیدم نصب کنمش. با پچ 1.2 خود اصل بازی. بازی توی فولدر اصلی ریخته میشه . من فقط نصب کردم و رفتم توی خود بازی. اینم بگم که برای شروع این بازی اگه اشتباه نکنم باید برین توی Bravil. هنوز نرسیدم برم سراغش. تازه Silent Hunter 4 رو هم دارم. البته الان ...

چون فقط توی عید رسیدم 2 تا بازی رو تموم کنم. استالکر و JE.

فعلا هم افتادم روی C&C3. ان شاء الله تا جمعه هم C&C3 تموم میشه.اگه خدا بخواد.

اهان . منظورت از دومین بازی Immortal Throne هستش ؟؟؟ این بازی یک بازی نقش افرینی هستش که کار استودیوی IronLore هستش و الان لول 33 هستم. هنوز تموم نشده. بازی نسخه اضافه شونده بازی Titan Quest هستش.

در مورد اون اسم مخفف هم منظورت Double Agnet ه ؟؟؟
سلام محمدرضا جان
اگر بین SC و DA یک نقل قول میگذاشتی ( SC : DA )من گیج نمی شدم ولی اینو که نفهمیدم بزار روی بیسوادی من ...
من هم یکی از طرفدارهای سری C&C 3 هستم.
اون ابهامم در مورد نسخه اضافه شونده Titan Quest هم رفع شد.
باز هم ممنونم

والا طبق آمار game spot جدیدترین بازیهای این هفته یکشون MADE MAN بود .

که با اجازتون منم گرفتمش ... اما هنوز حوصله نکردم اجراش کنم ...

مربوط میشه به امضام .!!!!

اين بازي تو بازار ايران نيست من منظورم بازيهاي تو بازار ايران بود چون هر هفته سايت رو آپديت ميكنم و بازيهاي جديد رو تو سايت ميزارم به ارزونترين قيمت موجود البته بازيهاي جديد رو ديدم براي جمعه همش تو سايته اينها هستند:

The Sims 2: Celebration Stuff
Silent Hunter 4
Yakuza Revence
Code of Honor: The Frenc
Virtua Tennis 3
Crash Team Racibg
Meet the Robinsons
Crash Bash

آخرین ویرایش:
فرق بین Pro Evolution Soccer 6 با Pro Evolution Soccer 2007 که تازه برای pc منتشر شده چیه؟؟

تا اونجايي كه من تو توضيحات دوستان ديدم فرق چنداني نداره به هر حال اگر دوستان يه لطفي كنن بيشتر توضيح بدن خوبه چون اين مسئله مدتهاست براي منم سوال بر انگيز شده

سلام
فرق بین Pro Evolution Soccer 6 با Pro Evolution Soccer 2007 که تازه برای pc منتشر شده چیه؟؟
با کلی ارفاق میشه گفت گرافیکش نیم درصد و پاسکاریهاش هم 1 درصد بهتر شدن .
من که دیگه تغییری توش ندیدم . حتی ترکیب تیمها هم همون ترکیب قدیمیه .

اين بازي تو بازار ايران نيست من منظورم بازيهاي تو بازار ايران بود چون هر هفته سايت رو آپديت ميكنم و بازيهاي جديد رو تو سايت ميزارم به ارزونترين قيمت موجود البته بازيهاي جديد رو ديدم براي جمعه همش تو سايته اينها هستند:

The Sims 2: Celebration Stuff
Silent Hunter 4
Yakuza Revence
Code of Honor: The Frenc
Virtua Tennis 3
Crash Team Racibg
Meet the Robinsons
Crash Bash

میشه در مورد هر کدوم یک خط بنویسی؟

چون Pro Evolution Soccer 6 گرافیک ضعیفی توی XBOX360 داشت برای همین
گرافیکش رو ارتقا دادن و با یکم تغییرات جزئی با نام Pro Evolution Soccer 2007 دادن
بیرون ولی متاسفانه این تغییرات گرافیک فقط برای XBOX هست و برای کامپیوتر فرق
زیادی با Pro Evolution Soccer 6 نداره

ببخشيد دوستان اگر ممكن است هنگامي كه مي خواهيد ليست بازيهاي جديد را بگذاريد به برند ( شركت پخش كننده ) اشاره اي نكنيد.همانطور كه مي دانيد يكجورايي القا حس تبليغ كردن به ساير اعضاي سايت است.
فكر كنم اينجا كسي بازي Virtua Tennis 3 را نخريده باشد.اگر مانند من خوره تنيس هستيد حتما" اين بازي رو براي PC تهيه كنيد و از گرافيك بالا و گيم پلي بسيار بسيار خوبش لذت ببريد.Top Spin 2 هم كه نياز به تعريف ندارد.
UEFA Champions League 2006-07 هم كه حتما" تهيه كرده ايد.يكي از بهترين سري بازي شبيه ساز فوتبال كه من بازي كرده ام .

ببخشيد دوستان اگر ممكن است هنگامي كه مي خواهيد ليست بازيهاي جديد را بگذاريد به برند ( شركت پخش كننده ) اشاره اي نكنيد.همانطور كه مي دانيد يكجورايي القا حس تبليغ كردن به ساير اعضاي سايت است.
فكر كنم اينجا كسي بازي Virtua Tennis 3 را نخريده باشد.اگر مانند من خوره تنيس هستيد حتما" اين بازي رو براي PC تهيه كنيد و از گرافيك بالا و گيم پلي بسيار بسيار خوبش لذت ببريد.Top Spin 2 هم كه نياز به تعريف ندارد.
UEFA Champions League 2006-07 هم كه حتما" تهيه كرده ايد.يكي از بهترين سري بازي شبيه ساز فوتبال كه من بازي كرده ام .

آقا من كاملا موافقم اصلا برند مهم نيست همشون كپي ميكنن
منم ديدم اينطوره قيمت رو آوردم پايين چون منم كپي ميكنم و ديگه اسم شركت رو به هنگام معرفي بازي نميزارم
در ضمن من virtua teniss رو خريدم البته براي فروش وقت نميشه خودم بازي كنم قيمتم 990 هستش مثل بقيه

آقا بازيهاي جديد همش تو سايت هستش ديروز آپديت كردم ازينا جديد تر نيست
the snow queen quest
yakuza revenge
counter strike
pro evolution succer 2007
spiderman-dvd
sparta -ancient wars-cd
battle field 2142-dvd
NBA live 2007-dvd
condemned criminal origins-dvd
the fall -last days of gaia-cd
sparta -ancient wars-dvd