در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام محمدرضا جانتورنت بازی Shivering Isles هم اومده.فعلا Multi Language هستش و حجم اون هم 3.21 گیگ هستش.زبان بازی انگلیسی ، اسپانیایی، فرانسوی هستش. شاید اگه یکم صبر کنیم میشه فقط زبان انگلسیسشو گیر اورد که حتما حجمش کمتر میشه.
سلام محمدرضا جان
DL این بازی تموم شد ؟
اگر بازی کردی میتونی یکم در موردش توضیح بدی تا بفهمم مثل Knights of Nine باگ زیاد دارد یا نه و اینکه داستانش چطوریه و مدت بازی چقدر است ؟
من بعد از کنکور فقط میخواهم TES IV : Oblivion بازی کنم و مدهای جدیدش را ، البته روی سیستم جدیدم...
راستی اگر توانستی در مورد دومین بازی که هم اکنون مشغولش هستی یکم توضیح بده و اینکه نام اصلی اون بازی مخفف در لیست بازیهای تموم شده ات چیه ؟
ببخشید که اینقدر توی زحمت میندازمت...
سلام محمدرضا جانبله.دانلود این بازی تموم شد. من فقط دیروز رسیدم نصب کنمش. با پچ 1.2 خود اصل بازی. بازی توی فولدر اصلی ریخته میشه . من فقط نصب کردم و رفتم توی خود بازی. اینم بگم که برای شروع این بازی اگه اشتباه نکنم باید برین توی Bravil. هنوز نرسیدم برم سراغش. تازه Silent Hunter 4 رو هم دارم. البته الان ...
چون فقط توی عید رسیدم 2 تا بازی رو تموم کنم. استالکر و JE.
فعلا هم افتادم روی C&C3. ان شاء الله تا جمعه هم C&C3 تموم میشه.اگه خدا بخواد.
اهان . منظورت از دومین بازی Immortal Throne هستش ؟؟؟ این بازی یک بازی نقش افرینی هستش که کار استودیوی IronLore هستش و الان لول 33 هستم. هنوز تموم نشده. بازی نسخه اضافه شونده بازی Titan Quest هستش.
در مورد اون اسم مخفف هم منظورت Double Agnet ه ؟؟؟
فرق بین Pro Evolution Soccer 6 با Pro Evolution Soccer 2007 که تازه برای pc منتشر شده چیه؟؟
اين بازي تو بازار ايران نيست من منظورم بازيهاي تو بازار ايران بود چون هر هفته سايت رو آپديت ميكنم و بازيهاي جديد رو تو سايت ميزارم به ارزونترين قيمت موجود البته بازيهاي جديد رو ديدم براي جمعه همش تو سايته اينها هستند:
The Sims 2: Celebration Stuff
Silent Hunter 4
Yakuza Revence
Code of Honor: The Frenc
Virtua Tennis 3
Crash Team Racibg
Meet the Robinsons
Crash Bash
ببخشيد دوستان اگر ممكن است هنگامي كه مي خواهيد ليست بازيهاي جديد را بگذاريد به برند ( شركت پخش كننده ) اشاره اي نكنيد.همانطور كه مي دانيد يكجورايي القا حس تبليغ كردن به ساير اعضاي سايت است.
فكر كنم اينجا كسي بازي Virtua Tennis 3 را نخريده باشد.اگر مانند من خوره تنيس هستيد حتما" اين بازي رو براي PC تهيه كنيد و از گرافيك بالا و گيم پلي بسيار بسيار خوبش لذت ببريد.Top Spin 2 هم كه نياز به تعريف ندارد.
UEFA Champions League 2006-07 هم كه حتما" تهيه كرده ايد.يكي از بهترين سري بازي شبيه ساز فوتبال كه من بازي كرده ام .