بازیهای موجود در بازار برای PC

سلام

حتما تو ایران اومده که محمدرضا گرفتش .
محمدرضا چجور سیستمی می خواد برای اجرا شدن ؟
C&c3 رو میگما .
Command and Conquer 3 System Requirements

Probable System Requirements For Command and Conquer 3: Required System:Microsoft Windows XPPC with 1.6 Ghz equivalent or higher processor256 MB of system RAM512 MB of system RAM for online play with 3 or more players6 GB available hard disk space8x speed or faster CD-ROM drive or DVD-ROM drive (for the Collector's Edition)64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not supportedSound card with speakers or headphonesMicrosoft Mouse or compatible pointing device56.6 Kbps or better modem for 1v1 online playBroadband connection for online play with 3 or more playersDirectX 9.0c or above.
Minimum Required Specs:Windows XP or Windows 20001.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor256 MB RAMNvidia GeForce2 or equivalent video card with 32 MB RAMDirectX 9.0b compatible sound card4 GB available hard disk spacePlease note that while you will be able to play The Battle for Middle-earth(tm) with the specifications above, play experience can benefit from additional RAM, above the required 256 MBNvidia GeForce2 MX is not supported. In regards to Vista and DX10:"As for DX10, we’ve thought about releasing a patch but in order to give players some incremental benefit but we really feel developers have to build for DX10 from the ground up." Source Discussed on our Forum

بروبچ ببخشيد اين عكسارو ميزارم تا بعضيا كه ميخان قيافه گيماي چديد رو ببينن نگاه كنن و حال هواي تاپيك عوض بشه تست درايو كه حقيقتا بگم بعد از دو روز بازي كردن فهميدم كه چز گرافيك پر از باگش هيچي نداره رو رز 1024 با اين سيستم با 4XAA بزور 48 تا فريم ميگيرم كه البته جاي شكر داره چون HDR كه فعال ميشه فريم ريت دقيقا نصف ميشه البته با يك افكت بيخوداينفرنال هم كه زياد چنگي به دل من يكي نزد بازيش بخوره تو سر فروشندش راستي اقا
رفتم يه روز فروشگاه گيم بخرم:biggrin1:
به يارو فروشنده گفتم اقا تريلر بازيها رو داريد بهم گفت منظورت همون تريلي هست كه توخيابونه ديگه(بهجان خودم جدي گفتم يارو نميفهميد):biggrin1:
از عجايب ديگر از زبان اين فروشندها دابل ايجنت با 7300 فريم ريت 60 داد:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام

تورنت بازی Shivering Isles هم اومده.فعلا Multi Language هستش و حجم اون هم 3.21 گیگ هستش.زبان بازی انگلیسی ، اسپانیایی، فرانسوی هستش. شاید اگه یکم صبر کنیم میشه فقط زبان انگلسیسشو گیر اورد که حتما حجمش کمتر میشه.

خداحافظ

دوستان خوب برای اطلاع دقیق از انتشار بازیها میتونن به بخش PC از Gamespot.com در قسمت Rerealsed اش ، سر بزنن ...

واقعا کار آدم رو ساده میکنه . من که خودم آمارم رو همیشه از اونجا میگیرم .

دم همتون گرم .

سلام
دوستان خوب برای اطلاع دقیق از انتشار بازیها میتونن به بخش PC از Gamespot.com در قسمت Rerealsed اش ، سر بزنن ...

واقعا کار آدم رو ساده میکنه . من که خودم آمارم رو همیشه از اونجا میگیرم .
از اونجایی که بازار ایران حساب و کتاب نداره و از بازار جهانی کاملا جداست همچین کاری اصلا ممکن نیست .
منظور ما اینجا بازیهای موجود تو بازار ایران هست .
یه وقت میبینی GS زده بازی 6 ماهه دیگه میاد ولی از 1 ماه قبل تو بازار ایران پیدا میشه . :biggrin1:
میبینی که نمیشه .

من خودم توی کار فروش بازی هستم اگه به امضام توجه کنین .. و بازیهایی رو که خودم از این

سایت آمارشون رو میگیرم و تهیه میکنم ... راستش تاحلا ندیدم تو بازار از من زود تر بازیها بیاد !

بچه ها بازی ترتلز جدیدش هم اومده........ 3 تا سی دی هست
بازی باحالیه. از قبلیش که خیلی قشنگ تره گرافیک معمولی هم داره... اگر وقت کردید حتما بگیریدش

بازی در سبک فانتزی و اکشن بسیار بسیار جالبیه است.با بازیه گروهی است که گروهخشون از این اشخاص تشکیل شده:
1-تک تیر انداز
2-سرباز
3-حامل مواد منفجره
4-جاسوس
5-راهنما
6-حامل سلاح سنگین
و...................................
بازی به نظر میاد از گرافیک خوبی برخوردار است.
بازی فکر کنم در سال 2007 منتظر خواهد شد.
بازیش بسیار بازی جالب و خنده داریه.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به مجله بازی رایانه شماره قبلیش مراجعه کنی.
نصاویر:
team-fortress-2-image-20060714051137155.jpg

Tf2classes.JPG

00003952.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or