بازیهای موجود در بازار برای PC

با سلام بابا به جای اینکه دنبال اینا برین برین بازی Infernal را بگیرید که یه شاهکار از ایدوس و پلی لوجیک هست ...البته سبکش هم اکشن سوم شخصه........در ضمن سیستمتون باید بالا باشه اینم سیستم مورد نیازش
CPU: Pentium 4 1.7 GHz oder entsprechender Athlon XP
RAM: 512 Mb
GRAFIK: ATI 9600/Nvidia 5950 (Pixelshader 2.0 kompatiable)
SOUND: DirectX 9.0c-kompatible Soundkarte
DVD-ROM: DVD-ROM-Laufwerk
FESTPLATTE: 2 GB freier Festspeicherplatz

CPU: Pentium 2.5 GHz oder entsprechender Athlon XP
RAM: 1 GB
GRAFIK: Pixelshader 3.0-kompatible Grafikkarte
SOUND: DirectX 9.0c-kompatible Soundkarte
DVD-ROM: DVD-ROM-Laufwerk
HARD DRIVE: 2 GB freier Festspeicherplatz

موفق باشید.

راستی یادم رفت این بازی فقط برای کشور المان ریلیز شده اما خوشبختانه موقعی که بازی رو نصب کردید میتونید برید زبان و تکستهاش رو به انگلیسی تغییر بدین.

خدایی Infernal اصل اکشنه
البطه چند روزی هست که تو بازار اومده
در ضمن جالبه که بازی به این توپی اینقدر حجمش کمه حدود 2 گیگ:eek:
راستی بچه ها بازی C&C 3 تو بازار تهران پیدا نمیشه؟
من تو یه سایتی دیدم که نوشته کارت گرافیک پیشنهادی برای اجرای درست و حسابی بازی 6200 هستش:confused: با یه رم 1 گیگ و سی پی یو 2 به بالا
مگه میشه؟

سلام
پرهام جون بازی را از کجا گرفتی؟
شنیده بودم فقط یه جایی تو کرج بازی را آورده
اونم با قیمت بسیار بالا
از ماهشهر گرفتم بازی رو . ( محل زندگانیم )
5 تا cd هست .
1 دونه برای نصب و 4 تا هم برای بازی .
پرهام جان متاسفانه بازی نکردم!
فقط اگه میشه یه عکس از ارورش بزاری؟
ok امین .
الان که هسچ . فردا یه عکس میذارم ازش .

سلام

از ماهشهر گرفتم بازی رو . ( محل زندگانیم )
5 تا cd هست .
1 دونه برای نصب و 4 تا هم برای بازی .
میشه لطف کنی و از بازی هم چنتا عکس بزاری ببینیم چجوری شده؟(البطه اگه تونستی بری تو بازی)
در ضمن من بازی را میخوام از شما بگیرم لطف کنین اگه حال فرستادن بازی را دارید و ... همینجا بگید.

سلام
میشه لطف کنی و از بازی هم چنتا عکس بزاری ببینیم چجوری شده؟(البطه اگه تونستی بری تو بازی)
در ضمن من بازی را میخوام از شما بگیرم لطف کنین اگه حال فرستادن بازی را دارید و ... همینجا بگید.
فعلا که اجرا نشدنش کاملا حالم رو گرفته .
اگر تونستم اجراش کنم هم عکس میذارم و هم برات میفرستمش .
البته ممکنه مشکل از سیستم من باشه .
کسی سیستم مورد نیازش رو میدونه ؟

اگر اوني باشد كه 4-5 سي دي است كه فكر كنم مثل من بايد از حامد گرفته باشي بايد يك ريسيت بكني و در بين محتويات سي دي ها دنبال كرك و پچ بازي بگردي.البته آْيكون هاشون شبيه هم است ولي بايد خيلي Pro باشي تا بفهمي كرك است چون پوشه اي به اين نام وجود ندارد !
راستي تبريك ميگم عجب ترقه هاي توپي در مسابقه پتروشيمي-صباباتري بعد از باختن پتروشيمي پرت كردين ! به نظرم آتش زا بودن‌! اين نشوندهنده ي اينه كه ترقه هايي كه از چهارشنبه سوري باد كرده بودند مورد استفاده داشتند يا اصلا براي اين كار انبار شده بودند ! :biggrin1:
اين يوفا را من هم حتما مي گيرم و ميرم خونه دوستم بازي كنم.

سلام
اگر اوني باشد كه 4-5 سي دي است كه فكر كنم مثل من بايد از حامد گرفته باشي بايد يك ريسيت بكني و در بين محتويات سي دي ها دنبال كرك و پچ بازي بگردي.البته آْيكون هاشون شبيه هم است ولي بايد خيلي Pro باشي تا بفهمي كرك است چون پوشه اي به اين نام وجود ندارد !
وارد بازی میشه ها .
تا menu مشکلی نداره ولی بعد از اونجایی که میگه cd یک بازی رو بذار میپره بیرون .
یعنی مشکل از کرک هست ؟
پ.ن : من از حامد نگرفتم .

برای اینکه پستم زیاد بیخودی نباشه یه بازی فوتبالی جدید و توپ که تو بازار هستش را معرفی میکنم:
UEFA Champions League 2006 2007
بازی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا سال 2006-2007 تعداد سیدی 4 تا و تعداد دیویدی 1 عدد در ضمن حجم بازی فکر کنم حدود 1.07 گیگ باشه ولی با این گرافیک خیره کننده
سلام
من امروز بازار بودم...ولی این بازی به چشمم نخورد!!!!
گرافیک بسیار جالبی داره....مال EA هست دیگه؟

سلام . :love: :love:

Dragon جان شمام كه اينجايي . :cheesygri

بر و بكس ببخشيد يه مدت اينجا نبودم داشتم تو تاپيك Command & Conquer 3 مطلب مينوشتم . يه خبر بدم براي دوستاران Command & Conquer 3 دارم:( و اون اينكه انتشار بازي توسط EA سه ماه عقب افتاد و به تابستون موكول شد :(( . البته اوميدتون رو از دست ندين شايد شايعه باشه . ! :confused:

راستي نظرتون در مورد HALO 2 چيه مثل اينكه قراره چند وقت ديگه براي PC منتشر بشه و چند وقت بعدش هم HALO 3 منتشر خواهد شد البته براي اجراي بازي شايد Windows Vista اجباري باشه . ! ;) S.T.A.L.K.E.R هم مثل اينكه ميخواد بياد . من كه باورم نميشه !

بازي جديد خوب چيزي تو بازار پيدا ميشه !؟ :confused: :cheesygri

فعلاً :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or