بازیهای موجود در بازار برای PC

يه خبر بدم براي دوستاران Command & Conquer 3 دارم و اون اينكه انتشار بازي توسط EA سه ماه عقب افتاد و به تابستون موكول شد . البته اوميدتون رو از دست ندين شايد شايعه باشه . !

شما احتمالا تاریخ انتشار نسخه ی XBOX360 رو دیدی که May 2007 هست
تاریخ انتشار نسخه ی PC همون اواخر مارچه و تغییری نکرده

با سلام خدمت بروبچ........مخصوصا جناب M8CRX(اقا معلم)
دوست عزیز جناب mohandes_register اون کدی که میخوای اینه:
nekm-q25e-lauz-4w3t
در مورد مواردی که M8CRX گفتند باید بگم اره داره استالکر میاد و اگه خدا بخواد توی عید حسابی با هاش صفا میکنیم........
اما اینکه الن بازیهای خوب چی هست به نظرم اینا رو بگیری ضرر نمیکنی علل خصوص اینفرنا
1.Infernal
2.Test Drive Unlimited
3.Jade Empire
موفق باشید.

راستي نظرتون در مورد HALO 2 چيه مثل اينكه قراره چند وقت ديگه براي PC منتشر بشه و چند وقت بعدش هم HALO 3 منتشر خواهد شد البته براي اجراي بازي شايد Windows Vista اجباري باشه . ! ;)

حرفی مبنی بر اومدن HALO 3 برای PC زده نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

سلام . :love:

بچه ها در مورد HALO 3 فكر كنم مسئول بخش نرم افزاري X360 و مسئول بخش Game For Windows در Microsoft فرمودند كه اگر HALO 3 بتونه بر روي فروش X360 تاثير بذاره پس روي فروش Windows Vista هم ميتونه تاثير بذاره و همچنين فرمودند اگر مورد استقبال X360 بازها قرار بگيره بعيد نيست كه چند وقت بعد از انتشار نسخه ي X360 براي PC هم منتشر بشه چون هم GamePlay بازي به درد PC ميخوره و بازي هاي اكشن اول شخص براي PC خيلي پر طرفداره و هم Microsoft از فروش بسيار بالاي بازي بر روي PC نخواهد گذشت چون تنها با يه تبديل ساده بازي قابليت اين كه روي سخت افزار PC هم اجرا بشه داره .:cheesygri :love: در ضمن خوشحالم كه اشكلات موجود در مطالبم رو بهم گذارش ميديد . قربونتون برم :love:

حالا از اينا گذشته نظرتون در مورد HALO 2 چيه ؟ :confused: :cheesygri

راستي يه مطلب تقريباً كامل هم در مورد S.T.A.L.K.E.R تو تاپيكش نوشتم و شما رو دعوت به مطالعه ي اون ميكنم . سعي كردم در نهايت كيفيت نوشتاري باشه و جو بازي رو به خوبي منتقل كنه ، اميدوارم خوشتون بياد ;););) .

فعلاً ! ;)

سلام
اگه ممکنه در مورد بازی Red ocean و UEFA CHAMPIONS 2007 توضیحاتی بدید و همچنین این بازی UEFA CHAMPIONS 2007 مربوط به کدام شرکت است و از نظر گرافیکی در چه حد است(آیا پیشرفت ها قابل توجهی نسبت به فوتبال های قبلی از نظر گرافیکی دارد یا خیر؟)

هاشم جان.........سلام............در مورد سوالاتی که کردی باید بگم که اینجور که من از اقا مهدی(از بچه های گروه وست) پرسیدم ایشون گفت من خودم UEFA CHAMPIONS 2007 رو بازی کردم .خیلی پیشرفتی نداشته.......حتی فوتبالهای قبلی بهتر از این بوده............
در مورد بازی Red ocean هم مثل اینکه بازی تک سیدی هست و تا اونجایی که من میدونم در مورد کشور روسیه و برداشتی دیگه از جنگ سرده......گرافیک بازی هم بدک نیست(من خودم نخریدم)

میگم دوبل اگنت (سام فیشر) با گرافیک 512 و یه رم 512 راحت اجرا میشه؟
راستی من میتونم پرو 6 یا همون pes6 ور با گرافیک 512 تو حالت بالاترین گرافیک بازی کنم؟

جناب danijon_2006 عزیز کارت گرافیکی شما چه مدلی هست؟؟؟؟؟؟؟؟منظورم اینه که جیفوزس اف ایکس هست یا ایتی ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(لطف کن مدل کارتت رو بگو تا بهت بگ که میتونی یا نه)
در ضمن شما بازی pes6 رو میتونی به خوبی اجرا کنی ولی اگه رمت بالاتر بود مشکلی نداشتی........چون بازی pes6 اگه رزولیشن یا گرافیک دیتیل رو بالا ببری ممکن هست دچار افت فریم(کند شدن بازی) بشی.;) ;) ;)
اگه خواستی من ریدمی اسپلینتر سل و pes6 رو برات میزارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or