بازیهای موجود در بازار برای PC

با سلام و تشكر از ب رو بكس :love: :love: :love: .

ببخشيد اما من از بازي هاي شبيه سازي مثل زياد خوشم نمياد :-" لطفاً اگر بازي هواپيمايي از نوع
مدرن نه از نوع جنگ جهاني دوم سراغ داريد به من معرفي كنيد البته اگر جديده چون خودم چنتا از اين بازي هواپيمايي قديمي رو بازي كردم حالم به هم خورد:( . البته از چند نفر شنيدم كه بازي هواپيمايي خوب براي PC ساخته نشده:(( . لطفا راهنمايي كنيد.:love:

ممنون !

ببخشيد اما من از بازي هاي شبيه سازي مثل زياد خوشم نمياد :-" لطفاً اگر بازي هواپيمايي از نوع
مدرن نه از نوع جنگ جهاني دوم سراغ داريد به من معرفي كنيد البته اگر جديده چون خودم چنتا از اين بازي هواپيمايي قديمي رو بازي كردم حالم به هم خورد:( . البته از چند نفر شنيدم كه بازي هواپيمايي خوب براي PC ساخته نشده:(( . لطفا راهنمايي كنيد.:love:

ممنون !

سلام
یه بازی هستش که emperor داده بیرون....البته الان نداده و قبلا داده بود بیرون.....اسم اصلی بازی رو یادم نیست ولی روی پاکت بازی به فارسی نوشته بود جت جنگنده.....
اگه بتونی اینو پیدا کنی بازی خوبیه نسبت به بقیه .....هم جنگه هوایی داره وهم بمباران

ممنون !

از بین بازیهای شبیه سازی microsoft flight simulator 2006 از همه بهتره این رو تست کن شاید خوشت اومد:)

اگه امكان داره يك بازي هواپيمايي جديد و با گرافيك و خوش ساخت خلاصه باحال براي PC
F/A 18 نظير ندارد.مطمئن باش اگر جوي استيك داشته باشي از خريدن و بازي كردنش ضرر نمي كني.يك پك سوخو هست كه فكر كنم آرين داده بيرون.اون هم عالي است.
براي PS2 فقط و فقط برو سراغ سري Ace Comnat مخصوصا 0 و X

سلام
با تشکر از رویا و محمد رضا دوست عزیز قدیمی....
آیا تو ایران بازی singles 2 گیر می آد ؟؟؟؟
آخه یکی از بچه ها خواسته بگیرم بفرستم اکه تو بازار اونجا باشه بهش بگم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or