در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
جواد جان لکه ننگ همچنان باقی میمونه:biggrin1:سیمر جان به پای لکه ننگ جهان یعنی Cod میرسه یا نه؟؟؟؟ میتونی چند تا شات از بازی بگیری!!
ای خدا!!!! آخه Cod شد بازی تا من پشت سرش حرف بزنم!!!سلام جواد ! میخواستم جوابتو بدم ولی چون پشت سر COD غیبت کردی نمیگم !
خداحافظ !
سرما خوردم فجیع !!! حس و حال ندارم برم ولیعصر...دیگه وحید گفت استراتژی من سکته کردم!!! چون من وقتی سره حال هستم حال استراتژی ندارم دیگه خدا رحم کنه وقتی که مریضمجواد جان لکه ننگ همچنان باقی میمونه:biggrin1:
خدایی رو بگیرش الان یه چندتا مرحله بازی کردم خودایی خیلی حال میده یه بازی جنگ جهانی توپه مخصوصا کنترل هواپیماهاش گرافیکش هم خیلی خوبه برو بگیر پشیمون نمیشی
اقا شما برو شبیه ساز پرواز رو بخر که فکر کنم نوین پندار هم فارسیش کرده و حالشو ببر
سلام بر و بكس
من يك كاربر جديد هستم و تازه دارم با انجمن بازي سنتر آشنا ميشم :blushing: .
از موضوع بحثتون خيلي خوشم اومد و منو جلب كرد .
يك درخواست يا سوال ازتون داشتم اگه ميشه كمكم كنيد .
من بازي هاي زياد با سبكهاي مخطلفي رو تجربه كردم و چند وقتيه كه تو كف بازي هواپيماييم
اگه امكان داره يك بازي هواپيمايي جديد وبا گرافيك و خوش ساخت خولاصه باحال براي PC يا PS2 به من معرفي كنيد . خيلي ممنون منو مديون خودتون ميكنيد .
با تشكر .
این یکی که آخرت جدید بودن هست....فردا این پردیس بیاد Re 1 رو هم پخش کنه و بگه عنوان جدید...Dino Crisis 2
balzing angels و flight simulator الان تو بازار هستاگه امكان داره يك بازي هواپيمايي جديد وبا گرافيك و خوش ساخت خولاصه باحال براي PC يا PS2 به من معرفي كنيد . خيلي ممنون منو مديون خودتون ميكنيد .
رزیدنت اویل 4 فکر کنم خوب باشهمیگم من یه 3 ماهی هست بازی نگرفتم خیلی تو کف بازی هستم گرافیکم 128 رادئون 9200 هستش و رمم 512 اگه میشه دو سه تا بازی خوب که به ما کامپیوتر ما بخوره و رو اعصاب ادم راه نره رو معرفی کنین سبکش فرقی نمیکنه فقط زیاد سخت نباشه
امین رادئون 9200 پیکسل شیدر 2 رو ساپورت نمیکنه نمیشه اویل 4 رو اجرا کرد باید 5500 یا 9500 داشته باشهرزیدنت اویل 4 فکر کنم خوب باشه