بازیهای موجود در بازار برای PC

سیمر جان به پای لکه ننگ جهان یعنی Cod میرسه یا نه؟؟؟؟ میتونی چند تا شات از بازی بگیری!!
جواد جان لکه ننگ همچنان باقی میمونه:biggrin1:
خدایی رو بگیرش الان یه چندتا مرحله بازی کردم خودایی خیلی حال میده یه بازی جنگ جهانی توپه مخصوصا کنترل هواپیماهاش گرافیکش هم خیلی خوبه برو بگیر پشیمون نمیشی

آخرین ویرایش:
سلام جواد ! میخواستم جوابتو بدم ولی چون پشت سر COD غیبت کردی نمیگم ! :)
خداحافظ ! :)
ای خدا!!!! آخه Cod شد بازی تا من پشت سرش حرف بزنم!!!

جواد جان لکه ننگ همچنان باقی میمونه:biggrin1:
خدایی رو بگیرش الان یه چندتا مرحله بازی کردم خودایی خیلی حال میده یه بازی جنگ جهانی توپه مخصوصا کنترل هواپیماهاش گرافیکش هم خیلی خوبه برو بگیر پشیمون نمیشی
سرما خوردم فجیع !!! حس و حال ندارم برم ولیعصر...دیگه وحید گفت استراتژی من سکته کردم!!! چون من وقتی سره حال هستم حال استراتژی ندارم دیگه خدا رحم کنه وقتی که مریضم
8.gif

اگه ميشه كمك !

:love:
سلام بر و بكس
من يك كاربر جديد هستم و تازه دارم با انجمن بازي سنتر آشنا ميشم :blushing: .
از موضوع بحثتون خيلي خوشم اومد و منو جلب كرد .

يك درخواست يا سوال ازتون داشتم اگه ميشه كمكم كنيد :(( .
من بازي هاي زياد با سبكهاي مخطلفي رو تجربه كردم و چند وقتيه كه تو كف بازي هواپيماييم
اگه امكان داره يك بازي هواپيمايي جديد وبا گرافيك و خوش ساخت خولاصه باحال براي PC يا PS2 به من معرفي كنيد . خيلي ممنون منو مديون خودتون ميكنيد .

با تشكر .:love: :love: :love:

:love:
سلام بر و بكس
من يك كاربر جديد هستم و تازه دارم با انجمن بازي سنتر آشنا ميشم :blushing: .
از موضوع بحثتون خيلي خوشم اومد و منو جلب كرد .

يك درخواست يا سوال ازتون داشتم اگه ميشه كمكم كنيد :(( .
من بازي هاي زياد با سبكهاي مخطلفي رو تجربه كردم و چند وقتيه كه تو كف بازي هواپيماييم
اگه امكان داره يك بازي هواپيمايي جديد وبا گرافيك و خوش ساخت خولاصه باحال براي PC يا PS2 به من معرفي كنيد . خيلي ممنون منو مديون خودتون ميكنيد .

با تشكر .:love: :love: :love:
اقا شما برو شبیه ساز پرواز رو بخر که فکر کنم نوین پندار هم فارسیش کرده و حالشو ببر :)

Dino Crisis 2
این یکی که آخرت جدید بودن هست....فردا این پردیس بیاد Re 1 رو هم پخش کنه و بگه عنوان جدید...

balzing angels و flight simulator الان تو بازار هست

میگم این کنکورم بد چیزیه اح اح اح:(
نمیزاره آدم یه دل خوش بازی کنه ها:p از یه طرف دلت با درسه یه طرفم دلت پی بازیس
میگما جدید مدید چی باحال اومده این هفته

میگم من یه 3 ماهی هست بازی نگرفتم خیلی تو کف بازی هستم گرافیکم 128 رادئون 9200 هستش و رمم 512 اگه میشه دو سه تا بازی خوب که به ما کامپیوتر ما بخوره و رو اعصاب ادم راه نره رو معرفی کنین سبکش فرقی نمیکنه فقط زیاد سخت نباشه

میگم من یه 3 ماهی هست بازی نگرفتم خیلی تو کف بازی هستم گرافیکم 128 رادئون 9200 هستش و رمم 512 اگه میشه دو سه تا بازی خوب که به ما کامپیوتر ما بخوره و رو اعصاب ادم راه نره رو معرفی کنین سبکش فرقی نمیکنه فقط زیاد سخت نباشه
رزیدنت اویل 4 فکر کنم خوب باشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or