در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اقایون کسی نسخه ای از هالف لایف که جدیدا وارد بازار شده رو نخریده ؟:confused:
من خودم هم تعجب کردم چون نسخه بعدی هالف لایف قرار بود episode2 باشه !
به هر حال من بازی رو گرفتم البته نسخه تکین یا همون گیگا .
بازی در 3 سی دی و 1 دی وی دی منتشر شده اسمش هم هست coastline to atmosphere
گرافیک بازی همون هست ولی محیطهای بازی به نسبت جزابتر شدن سوار ماشین و قایقی که تو hl2 هم بودن میشی و حتی میتونی 2 تا کلت هم زمان دست بگیری !
در ضمن بازی 5 چپتر هم داره .
بازیش طولانیه یا مثل اون lost chapter (یا یه همچین چیزی ) هست؟؟
ارزشش رو داره بگیریش؟؟
بازیش داستان خاصی داره؟؟
BattleStation:Midway دیروز عرضه شد game spot هم امتیاز 7.9 برای پی سی و 7.8 برای xbox 360 داده کرکشم تو سایت gamecopyworld هستش امروز فردا هم که تو تهان پر میشه من عکس هاشو دیدم خیلی جالب بود مثلا یه هواپیما یا کشتی رو به صورت سوم شخص کنترل میکردیم با اینکه سبکشstrategie باید بازیه قشنگی باشه
سلام
بچه ها کسی بازیه the sheild رو گرفته؟
اگه کسی گرفته یه توضیحی در موردش میدین؟
BORNA جان این بازی تلفیقی از 3 سبک شبیه سازی استراتجی و اکشن REAL-TIME هستش مثلا در بعضی از صحنه ها شما مثل یک بازی استراتجی چند کشتی را با هم حرکت میدی در بعضی از صحنه ها کنترل یک هواپیمارو در سمت میگیری مثل یه بازیه شبیه سازی و با کیبورد و موس حرکت میدی یه بازیه جنگ جهانیه دوم ولی هوایی و دریاییsamir خان میشه یک مقدار درباره ی این بازی توضیح بدید:confused: من منظورتون از این که میگین سوم شخص نفهمیدم یعنی بازی رو هم میشه استراتژی بازی کرد هم سوم شخص؟ یا اینکه زمانی که دارید استراتژی بازی می کنید مثلا میسه یک هواپیما را سوم شخص کنترل کرد؟ ممنون:biggrin1:
سلام
بچه ها کسی بازیه the sheild رو گرفته؟
اگه کسی گرفته یه توضیحی در موردش میدین؟
امين، اون اسمش Lost Coast بود و يه دمو بود كه قابليت HDR اضافه شده به موتور Source رو نشون ميداد (بخونيد پز ميداد).
(يكي نيست به من بگه به تو چه با اون كارت MX 440ت كه Shader هم نداره!! : ) )