بازیهای موجود در بازار برای PC

آدرس یا شماره تلفن پردیس چی هستش
دسوت عزیز برو به اون تاپیکی که لینک دادم;)

اون جا سوال هات رو مطرح کن

اینم سایت پردیس:
http://www.pardisgame.com

(یکی از مدیرها لطف کنه این ند پست بی ربط رو یا منتقل کنه یا پاک کنه)

با سلام
یکی به من لطف کنه و لیست بازیهای جدید تو بازار و شرکتی که اون رو بیرون داده هفته ای 2 بار میل بزنه
منم جبران میکنم
البته از اوجایی که من آتیش زدم به مالم میخوام بزارم تو سایت و ارزون بفروشم
خیلی لطف میکنید در ضمن این باعث میشه خیلی از دوستانم بازی خیلی ارزونتر از اون چیزی که بقیه جاها هست گیرشون بیاد
مثلا دی وی دی بین 1200 تا 1500 خواهد بود
هر کی اینکارو بکنه نه به من به بقیه دوستانم لطف کرده
از همگی بابت کمکهایی که تا اینجا بهم کردن کمال تشکر رو دارم
موفق باشید

با سلام
یکی به من لطف کنه و لیست بازیهای جدید تو بازار و شرکتی که اون رو بیرون داده هفته ای 2 بار میل بزنه
منم جبران میکنم
البته از اوجایی که من آتیش زدم به مالم میخوام بزارم تو سایت و ارزون بفروشم
خیلی لطف میکنید در ضمن این باعث میشه خیلی از دوستانم بازی خیلی ارزونتر از اون چیزی که بقیه جاها هست گیرشون بیاد
مثلا دی وی دی بین 1200 تا 1500 خواهد بود
هر کی اینکارو بکنه نه به من به بقیه دوستانم لطف کرده
از همگی بابت کمکهایی که تا اینجا بهم کردن کمال تشکر رو دارم
موفق باشید
من نمیدونم تهران چه خبره ولی اصفهان بازی DVD با پک شیشه ای و محکم میدن 1100

من نمیدونم تهران چه خبره ولی اصفهان بازی DVD با پک شیشه ای و محکم میدن 1100

جدا خیلی خوبه
من کلا دنبال این هستم که جنس ارزون دست دوستان برسونم
و دنبال سود زیاد نیستم میگم مشتری زیاد بشه سود میاد
مسئله اینه نمیخوام اسم ببرم میرم با شرکتهای اصلی صحبت میکنم میگن ما به مشتری مثلا سی دی نقره ای میفروشیم 1000 خوب این خیلی زیاده جالب اینجاست بیشترشم دلال میخوره نه شرکت به هر حال من دنبال اینم دوستان زحمت بکشن اسم بازیا و شرکتها رو بدن تا جایی که با شرکت اصلی مشکل پیدا نکنم ارزون میدم اینم بگم من یه درصدی هم که کم نیست مجبورم به شرکت پرداخت بدم بابت قرارداد با شرکت پست به هر حال دوستان قصد اینه که قیمت بازیها به حد اقل ممکن برسه قبل از اینکه بعضی سایتها مثلا یه دی وی دی رو بدن 2200 من بتونم تو سایت ارزون بفروشم
البته با سایت xoncegame هم یه همکاری خوب هست
به هر حال از همگی ممنون

تو تهران dvd با پک اختصاصی خود بازی 1500 تا 2000 به فروش می رسه.ودوست عزیزkindman2535 اگه عمده هم بخری 1000 تومن بهت می دن اونوق شما چه جوری 1200 می دی خدا می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟

تو تهران dvd با پک اختصاصی خود بازی 1500 تا 2000 به فروش می رسه.ودوست عزیزkindman2535 اگه عمده هم بخری 1000 تومن بهت می دن اونوق شما چه جوری 1200 می دی خدا می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما میتونم که میگم پس شما نگران من نباشین مطمئن باشین kindman حرفی نمیزنه که نتونه انجام بده
یه سری توسایت بزنین با توجه به همکاری شرکت اصلی تخفیف وجود داره اگر تخفیف زیاده همکاری زیاده اگر تخفیف کمه همکاری کمه
بگذریم تاپیک رو منحرف نکنیم
به هر حال از تمام دوستان کمال تشکر رو دارم
موفق باشید

سلام

تورنت بازی BattleStation:Midway اومده.این بازی که از GS نمره 7.9 رو گرفته و حجمش هم 5.15 گیگ هستش. این بازی شاید تا فردا پس فردا سرو کلش پیدا بشه.از کرک بازی خبری ندارم.بازی کار کمپانی Eidos هستش.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or