در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
آقا دعاکن واسه من که کارام سریع درست بشن . داریم یه تیم درست میکنیم که بازی ها رو برای پی سی دی وی دی اینجا ردیف کنیم و از اینترنت بازی جدید فول ورژن دانلود میکنیم این بلک اند وایت 2 رو خودم برات میفرستم.نوشته شده توسط pandora tomorrow:7 تا بی خیال بابا
دی وی دیش هم به این زودیا نمیاد مگه اینکه شرکت DC بزنش
سلامنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:نگفتی از کجا خریدی محمد جان من که جایی پیداش نکردم به جز پایتخت جای دیگری نداره
راستی تکین گفت که فیر رو بعد از ظهر پخش میکنه البته من که باور نمیکنم ولی فردا حتما پخش خواهد کرد
خدایا به این جوون ها عزت بده تا بتونن به جوون های دیگه خدمت کنن و یه پولی به جیب بزنن. اینم دعا!!!!آقا دعاکن واسه من که کارام سریع درست بشن . داریم یه تیم درست میکنیم که بازی ها رو برای پی سی دی وی دی اینجا ردیف کنیم و از اینترنت بازی جدید فول ورژن دانلود میکنیم این بلک اند وایت 2 رو خودم برات میفرستم.
خسته نباشه این مدرن بازيbrothes in arms:earned in bloodدر4سيدي 4 شنبه پیش توسط تکین اومدهنوشته شده توسط F.E.A.R:بازي F.E.A.R در4سيدي ويك دي وي دي فرداتوسط شركت مدرن عرضه مي شود
بازيbrothes in arms:earned in bloodدر4سيدي ويك دي وي دي فرداتوسط شركت مدرن عرضه مي شود
براي اطلاعات بيشتر به سايتwww.moderngamesiran.comمراجعه كنيد
این بازی در این تاریخ تازه انتشار میابداينجا بازيهاي موجود در بازارو زدين ميگن پرنس 3 هم اومده تو بازاره تهران و كاره سرزمين رايانست راست ميگن؟
هنوز نیومده که اوایل 2006 میادنوشته شده توسط pirates:بچه ها کماندور جدید چه سیستمی میخواد؟
بازي F.e.a.r در 4 سيدي و 1 دي وي دي فردا توسط شركت مدرن عرضه مي شود
اگه بیاره که خوبه تکین هم گفته امروز میاره باید ببینم که کدومشون زودتر میارندخوبه حد اقل مدرن داره یه تکونی به خودش میده