در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
مشکل از تو باید باشه چون سیدی که مشکل ندارهنوشته شده توسط FashisT:
بعید میدونم که اومده باشه من که ندیدمسلام بچه ها ایول 4 واسه پی اس 2 اومده تو یکی از تایپیک ها خوندم اومده راسته
از من میشنوی برو برای تکین رو بگیر مدرن اکثر بازهاش ناقص است مثل دان آف وار که 3 سیدی بود ولی برای مدرن 1 سیدی بود یا اکت آف وار برای تکین 8 تا سیدی بود برای مدرن 3 تا سیدینوشته شده توسط Police _ 110:سلام
persian_king جان چیزی در مورد اون چهار حلقه ای فیر می دونی ناقص هست یا کامله
کاملا درسته آقا فرشین راست میگه من چند مورد خودم بر خوردمنوشته شده توسط persian_king:ببینید من نمیدونم اون 4 حلقه ای درست هست یا نه
این رو خودتون باید تشخیص بدید
شما باید از خرید بازیهای شرکت هایی که بازی رو بصورت زیپ در میارن خودداری کنید تا اونها مجبور شن بازی رو بصورت کامل بشما عرضه کنند
البته بعضی مواقع image رو زیپ کردن که اون مورد نداره
بازی هایی رو بخرید که یا وقتی سیدی رو میزارید ستاپ بازی اورجینال بیاد بالا نه ستاپ این شرکت های ایرانی
یا اونهایی که با mount کردن image کار میکنه چون وقتی mount میکنید انگار بازی رو اورجینال اینستال میکنید یعنی برنامه هایی مثل daemon tools alcohol clone و ....
در غیر اینصورت اگر میبینید با باز کردن زیپ داره بازی یه قسمتی ریخته میشه نخرید و یا ببرید پس بدید
حتی اگر هم بازی کامل باشه و در آینده براش پچ بیاد این بازی چون در رجیستر ویندوز نصب نشده نمیشه پچ کنید نمونش aoe3 های تکین
خیلی هم این کار ساده است اینا بازی ستاپی رو اینستال میکنن بعد فولدر بازی رو زیپ میکنن غافل از اینکه رجیستر ویندوز که تو فولدر نیست به ویندوز دیگه منتقل شه..فکر میکنن خیلی هم هنر کردن تو چند تا سیدی کمتر به شما میفروشن
خدا رو شکر که نخریدم پس بیخود نیست این سرزمین اینقدر زود داده بیروننوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
بچه ها یه پیشنهاد.
بازی Black & White 2 رو که برا سرزمین هست نخرید.
این نظر منه.
با سیستم من تو روزلوشن 600 در 800 بازی هندلیه.
یه 6800 gt
و 3000 Athlon
1G ram
بازی خیلی کند اجرا میشه.
بازی Far Cry یادتونه.مال سرزمین.
تو هر مرحله زیر عکساش نوشته بود سرزمین.
خراب کرد بازی رو رفت.
فکر کنم این بلا سر B&W2 هم اومده.
تمام صحبت ها هنلی اجرا میشه.
ولی خود بازی ای بدک نیست.
فکر نمیکنم این بازی همچین سیستم بالایی بخواد.
مشکل وینم ندارم.
تازه نصبیدم.
بای بای
مثل اینکه اصلا درست نمره ها رو نمی بینی.گیم اسپات به این بازی 8.2 داده که به نظره من امتیازه خوبیه.واقعا gamespot در حقش کم لطفی کرده که بهش 7.8 داده .
این بازی هفته ی دیگه برای PS2 ریلیز میشه.یعنی 25 اکتبرسلام بچه ها ایول 4 واسه پی اس 2 اومده تو یکی از تایپیک ها خوندم اومده راسته