بازیهای موجود در بازار برای PC

بابا همه رو بگیر ! مگه بازی تو ایران چنده ؟!
برو حالشو ببر ولی الویت با ACIII .
ممنون از راهنمایی هاتون ولی بحث پولش نیست !

من امسال کنکوریم ! میخواستم یکی شو برا تفریح بازی کنم تازه اونم نصف شب لپ تاپو روشن کنم و بازی کنم !

آخه مگه این پدر و مادر آدم میزارن دهن من بدبختو سرویس کردن . آخه مشکل اینجاست که من تقریبا به جز نت و بازی دیگه هیــــــــــــــــــــــــــــــچ تفریحی ندارم ! همینم میخوان ازمون بگیرن !!!!!!!!~x(~x(~x(:crying1::crying1::crying1::crying1::crying1:

پولاتو جمع کن داش هر سهتاشونو بخر :d البته Far Cry 3 هنوز نیومده برای PC که می گند دو سه روز دیگه کامل با کرک هستش

ولی اون دوتای دیگه رو حتما بگیر

من فردا AC , Hitman , COD رو میگیرم ، امروزم مدال رو نصب کردم :d

من دی وی دی ای 1500 می خرم ، اون مرده که فروشندست خیلی منصف هست خداییش
اوه:دی
من اینجا هر دیسکی میخرم 1000 تومن گله دارم:دی:دی:دی چون قبلا دیسکی بود 500 بعد شد 750 بعد 1000 :|
البته دلیلش اینه که مغازه ای که نزدیک خونه ماست کل شهرو دی وی دی میده :دی و الان من تو شهرای دور ور هم اسم مغازه نردیک خونمونو دیدم و همه مشهدیا میشناسنش:دی

نیلوفر آبی:x فکر نکنم کسی اینجا باشه که مشهدی باشه و اینو نشناسه:دی

اوه:دی
من اینجا هر دیسکی میخرم 1000 تومن گله دارم:دی:دی:دی چون قبلا دیسکی بود 500 بعد شد 750 بعد 1000 :|
البته دلیلش اینه که مغازه ای که نزدیک خونه ماست کل شهرو دی وی دی میده :دی و الان من تو شهرای دور ور هم اسم مغازه نردیک خونمونو دیدم و همه مشهدیا میشناسنش:دی

نیلوفر آبی:x فکر نکنم کسی اینجا باشه که مشهدی باشه و اینو نشناسه:دی

خوش به حالتون. من هر دیسکی رو 2500 میخریدم از سر کوچه مون :d

ممنون از راهنمایی هاتون ولی بحث پولش نیست !

من امسال کنکوریم ! میخواستم یکی شو برا تفریح بازی کنم تازه اونم نصف شب لپ تاپو روشن کنم و بازی کنم !

آخه مگه این پدر و مادر آدم میزارن دهن من بدبختو سرویس کردن . آخه مشکل اینجاست که من تقریبا به جز نت و بازی دیگه هیــــــــــــــــــــــــــــــچ تفریحی ندارم ! همینم میخوان ازمون بگیرن !!!!!!!!~x(~x(~x(:crying1::crying1::crying1::crying1::crying1:

آخ گفتــــــــــــــــــــــــــــــــــی :( . منم دقیقا شرایط تو رو دارم و تنها تفریح منم همینه ( البته از نوع سالمش :) ) .
ولی من PC دارم بعضی موقع ها وصل میکنم بازی میکنم .
البته اساسین 3 چون خیلی برام مهم بود امروز تمومش کردم . بقیه بازیارو هم میخرم ولی فقط محض آشنایی با حال و هوای بازی یکی دو ساعتی بازی میکنمو بقیشو حواله میکنم واسه بعد کنکور !
اینجوری خیلی بهتره ! چون اگه یه بازی رو دوست داشته باشی اگه بازی نکنی دلت آروم نمیگیره ولی اگه یه کم بازی کنی خیالت راحت میشه !
-------------------------------------
موفق باشی داداش

اون که توی اینترنت بگردی پر سایت هایی که هزارات قیمت پایین و بالا می زنند

من تا حالا نشده آنلاین سفارش بدم و نمی دم
چرا سفارش ندی خو؟
کل زدن رمز و شماره حساب کارت از لباس پوشیدن و رفتن به سی دی فروشی کمتر طول میکشه:دی
و 2-3 روزه میارن و مشکلی نداره

فقط پول پست مهمه که چقدر بشه

آخ گفتــــــــــــــــــــــــــــــــــی :( . منم دقیقا شرایط تو رو دارم و تنها تفریح منم همینه ( البته از نوع سالمش :) ) .
ولی من PC دارم بعضی موقع ها وصل میکنم بازی میکنم .
البته اساسین 3 چون خیلی برام مهم بود امروز تمومش کردم . بقیه بازیارو هم میخرم ولی فقط محض آشنایی با حال و هوای بازی یکی دو ساعتی بازی میکنمو بقیشو حواله میکنم واسه بعد کنکور !
اینجوری خیلی بهتره ! چون اگه یه بازی رو دوست داشته باشی اگه بازی نکنی دلت آروم نمیگیره ولی اگه یه کم بازی کنی خیالت راحت میشه !
-------------------------------------
موفق باشی داداش

ممنون . تو هم موفق باشی. ;) همه حرفاتو کامل قبول دارم ولی اگه یه بازی رو شروع کردم دائم تو فکرم که حالا تو مرحله بعد چی میشه!!!! شاید دیگه نرم سراغش ولی تا چند وقت فکرم مشغول اونه !!! ولی خوب چه میشه کرد این 7 ماه مونده رو هم باید تحمل کرد! بازم ممنون:)

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

چرا سفارش ندی خو؟
کل زدن رمز و شماره حساب کارت از لباس پوشیدن و رفتن به سی دی فروشی کمتر طول میکشه:دی
و 2-3 روزه میارن و مشکلی نداره

فقط پول پست مهمه که چقدر بشه

من تا حالا اینترنتی سفارش ندادم! ولی اگه بازی رو فرستادند و خراب بود چیکار کنیم؟!! اگه از مغازه خریده باشی و مشکل از dvd ها باشه برات عوض میکنه!

تازه اومدیم شماره حساب دادیم پول کم کرد( خیلی خوشبینانه !!!) ولی بازی رو برات نفرستادند !به کجا باید شکایت کرد ؟!!!:d:d:d

ممنون . تو هم موفق باشی. ;) همه حرفاتو کامل قبول دارم ولی اگه یه بازی رو شروع کردم دائم تو فکرم که حالا تو مرحله بعد چی میشه!!!! شاید دیگه نرم سراغش ولی تا چند وقت فکرم مشغول اونه !!! ولی خوب چه میشه کرد این 7 ماه مونده رو هم باید تحمل کرد! بازم ممنون:)

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:35 PM ارسال شده بود ----------

من تا حالا اینترنتی سفارش ندادم! ولی اگه بازی رو فرستادند و خراب بود چیکار کنیم؟!! اگه از مغازه خریده باشی و مشکل از dvd ها باشه برات عوض میکنه!

تازه اومدیم شماره حساب دادیم پول کم کرد( خیلی خوشبینانه !!!) ولی بازی رو برات نفرستادند !به کجا باید شکایت کرد ؟!!!:d:d:d

خب با پیک موتوری بفرست، بعد هم معمولا بیشتر جاها گارانتی دارن و به راحتی پس می گیرن(البته نه به همین راحتی!)

من که شخصا بر عکس اینو تجربه کردم. یعنی معمولا مغازه دارها بنداز تر و قالتاق ترن. بازیشون خرابه بهت می گن "مشکل از سیستم توئه" یا "اصلا یادم نمیاد از من خرید کرده باشی!". ولی دو نفری که من ازشون خرید کردم آدمای (تا اون جایی که من فهمیدم) منصفی اند. در ضمن تاپیک طرف 300 صفحه داره این همه آدم ازش خرید می کنن بی خودی خودشو بد نام نمی کنه!
راستی شما شماره حسابو به اون بابا نمی دی که، خودت پولو می ریزی به حسابش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or