در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
میشه یه 10 تا از بازیهای دسکتاپی یا ارکید خشگل 2 ماه اخیر رو معرفی کنید بریم بخریم
محض اطلاع Torchlioght 2 آرکید نیست.بازی دسکتاپی که نمی دونم چیه ولی بازی آرکید اینا خوبن:
Torchlight 2
Sine Mora
Mark of the Ninja
I Am Alive
Deadlight
یه بازی مهندسی مثل
BRIDGE THE CONSTRUCTION GAME
سراغ دارین؟
ممرسی
یه بازی مهندسی مثل
BRIDGE THE CONSTRUCTION GAME
سراغ دارین؟
ممرسی
حالا من فن ACIII هستم و اینو پیشنهاد میکنم ولی Farcry 3 هم خوبه و هیتمنم خیلی خوبه ولی اگه بخوای ببینی این ACIII توی بهترین بازی سال و بهترین اکشن ادونچر و بهترین گرافیک و بهترین ................ نامزد شده ولی اونای دیگه نهبه نظرتون اگه من بخوام از بین Hitman : absolution و Assassins creed 3 و FARCRY 3 یکی رو بازی کنم!!!! کدوم بهتره ؟؟؟ از همه نظر میگما!!!اگه بازی بهتری هم هست بگیدا؟؟؟!!!!!! :d![]()
به نظرتون اگه من بخوام از بین Hitman : absolution و Assassins creed 3 و FARCRY 3 یکی رو بازی کنم!!!! کدوم بهتره ؟؟؟ از همه نظر میگما!!!اگه بازی بهتری هم هست بگیدا؟؟؟!!!!!! :d![]()
به نظرتون اگه من بخوام از بین Hitman : absolution و Assassins creed 3 و FARCRY 3 یکی رو بازی کنم!!!! کدوم بهتره ؟؟؟ از همه نظر میگما!!!اگه بازی بهتری هم هست بگیدا؟؟؟!!!!!! :d![]()
پولاتو جمع کن داش هر سهتاشونو بخر :d البته Far Cry 3 هنوز نیومده برای PC که می گند دو سه روز دیگه کامل با کرک هستش
ولی اون دوتای دیگه رو حتما بگیر
من فردا AC , Hitman , COD رو میگیرم ، امروزم مدال رو نصب کردم :d
من دی وی دی ای 1500 می خرم ، اون مرده که فروشندست خیلی منصف هست خداییش