در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
قبلا تو زیرزمین پاساز چند تا مغازه بود که اکثر بازیهارو داشت اما یکسالی میشه نرفتم و اوضاع خبر نداشتم الانم بهترین راه همون خرید اینترنتیدوست عزیز بازی PC توی توپخونه پیدا نمیشه. اون جا فقط کنسول.
آره قبلا خامش 200 ت بود الان شده 400-450دوستان یه سوال داشتم قیمت بازی ها تو این چند وقته چقدر گرون تر شده؟؟من همیشه از یه جا بازی میخریدم حالا کلی روش کشیده و فروشنده میگه قیمت دلار رفته بالا دی وی دی خام گرون شده ....؟
دوستان چند بازی استراتزیک کارخونه ای(ساخت و ساز) به سبک جنرال و frozen therone معرفی کنید اگر قدیمی(یا حتی زیر خاکی باشه) مشکلی نیست
پیشاپیش ممنون
كسي Dogfight 1942 بازي كرده؟؟؟ قشنگه؟
دوستان اگه بازي برج سازي مي شناسين معرفي كنيد.(پل و...)
منم ممنون مي شم!
منم ممنون مي شم!
پخ شد!دوستان كسي جايي رو تو شهرك غرب مي شناسه كه بازي هاش رو ارزون بده و كيفيتشم خوب باشه.
اگه همه يه جايي رو مي شناسين قيمتش خوب باشه و با پيك موتوري بفرسته؟؟ ممنون مي شم پ خ كنيد
StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 , Civilization V , Shogun 2 , Command and Conquer 3 , Anno 2070ممنون میشم کسی جواب بده
بازی در اومده فقط مونده کرک بشه.بچه ها کسی تاریخ انتشار XCOM : Enemy Unknown رو میدونه؟؟
StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 , Civilization V , Shogun 2 , Command and Conquer 3 , Anno 2070
ممنون. من Command and Conquer 3, StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 رو دارم و از Anno 2070, Civilization V , Shogun 2خوشم نمیاد.دیگه چی هست؟ و بازم میگم اگه قدیمی باشه اشکالی نداره.ببخشید اگه اذیتتون کردم . پیشاپیش ممنون
دارمش.ممنون.دیگه چی هست؟