بازیهای موجود در بازار برای PC

دوستان چند بازی استراتزیک کارخونه ای(ساخت و ساز) به سبک جنرال و frozen therone معرفی کنید اگر قدیمی(یا حتی زیر خاکی باشه) مشکلی نیست

پیشاپیش ممنون

دوستان یه سوال داشتم قیمت بازی ها تو این چند وقته چقدر گرون تر شده؟؟من همیشه از یه جا بازی میخریدم حالا کلی روش کشیده و فروشنده میگه قیمت دلار رفته بالا دی وی دی خام گرون شده ....؟

دوستان یه سوال داشتم قیمت بازی ها تو این چند وقته چقدر گرون تر شده؟؟من همیشه از یه جا بازی میخریدم حالا کلی روش کشیده و فروشنده میگه قیمت دلار رفته بالا دی وی دی خام گرون شده ....؟
آره قبلا خامش 200 ت بود الان شده 400-450
قبلا من رایتی میخریدم 500 ت بعد شد 750 ت دیشب خریدم 1000 ت البته فکر کنم سر کوچمون ارزون تر میده:دی:دی:دی

منم ممنون مي شم!

من dogfight رو بازی کردم
دموی اولش خیلی قشنگه ولی بازیو تا بازیش کردم پاکش کردم
کنترل بازی رو مخه.با موس باید اینور اونور بری.کلا اگه سبک هواپیمایی دوست داری بازی top gun و بهت پیشنهاد میکنم خیلی سرتره

دوستان كسي جايي رو تو شهرك غرب مي شناسه كه بازي هاش رو ارزون بده و كيفيتشم خوب باشه.
اگه همه يه جايي رو مي شناسين قيمتش خوب باشه و با پيك موتوري بفرسته؟؟ ممنون مي شم پ خ كنيد

منم ممنون مي شم!

من فقط Sim City رو می شناسم که الته قدیمه. ولی نسخه جدیدش قراره بیاد.

دوستان كسي جايي رو تو شهرك غرب مي شناسه كه بازي هاش رو ارزون بده و كيفيتشم خوب باشه.
اگه همه يه جايي رو مي شناسين قيمتش خوب باشه و با پيك موتوري بفرسته؟؟ ممنون مي شم پ خ كنيد
پخ شد!
ممنون میشم کسی جواب بده
StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 , Civilization V , Shogun 2 , Command and Conquer 3 , Anno 2070
بچه ها کسی تاریخ انتشار XCOM : Enemy Unknown رو میدونه؟؟
بازی در اومده فقط مونده کرک بشه.

StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 , Civilization V , Shogun 2 , Command and Conquer 3 , Anno 2070

ممنون. من Command and Conquer 3, StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 رو دارم و از Anno 2070, Civilization V , Shogun 2خوشم نمیاد.دیگه چی هست؟ و بازم میگم اگه قدیمی باشه اشکالی نداره.ببخشید اگه اذیتتون کردم . پیشاپیش ممنون

ممنون. من Command and Conquer 3, StarCraft 2 , Age of Mythology , Age of Empires 3 رو دارم و از Anno 2070, Civilization V , Shogun 2خوشم نمیاد.دیگه چی هست؟ و بازم میگم اگه قدیمی باشه اشکالی نداره.ببخشید اگه اذیتتون کردم . پیشاپیش ممنون

یعنی توی این سایت به این بزرگی کسی نیست جواب ما رو بده؟؟!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or