در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اینجا بحث در مورد کل بازی ها هست دیگه چه مشکلی دارهبحث رو همینجا تموم کنید
هر ماشینی رو میشه سوار شد بازی اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبلی داره نسخه PC قابلیت انلاین نداره.50 ماشین مسابقه ای رو میشه انتخاب کرد.دارندگان (PS3, XBox 360) میتونند 8نفره مولتی پلیر بازی کنند.اینجا بحث در مورد کل بازی ها هست دیگه چه مشکلی داره
اوکی تموم
-------------
آقا امشب میخوام Crash Time 5 با Bioshock 2 رو بزارم رو دانلود
این عکسایی که از این Crash time 5 undercover دیدم خیلی عکسای تمیزی بود
آدم یاد Hot pursuit 2010 میوفتاد
حالا قشنگ هست؟؟؟ چون حجمش کمه گفتم شاید بیخوده؟!؟!
و Bioshock 2 که خیلیا تعریف میکردن
در کل قشنگ هست؟؟ یک توضیحی یکی بده ببینیم چطوریه!؟!! طبق چیزایی که ازش دیدم خیلی تخیلی بود
در کل چطوریه؟
آقا Bioshock 2 رو نپرس قشنگ هست یا نهاینجا بحث در مورد کل بازی ها هست دیگه چه مشکلی داره
اوکی تموم
-------------
آقا امشب میخوام Crash Time 5 با Bioshock 2 رو بزارم رو دانلود
این عکسایی که از این Crash time 5 undercover دیدم خیلی عکسای تمیزی بود
آدم یاد Hot pursuit 2010 میوفتاد
حالا قشنگ هست؟؟؟ چون حجمش کمه گفتم شاید بیخوده؟!؟!
و Bioshock 2 که خیلیا تعریف میکردن
در کل قشنگ هست؟؟ یک توضیحی یکی بده ببینیم چطوریه!؟!! طبق چیزایی که ازش دیدم خیلی تخیلی بود
در کل چطوریه؟
Spike & EMP این که شد Hot pursuitهر ماشینی رو میشه سوار شد بازی اکشن بیشتری نسبت به نسخه های قبلی داره نسخه PC قابلیت انلاین نداره.50 ماشین مسابقه ای رو میشه انتخاب کرد.دارندگان (PS3, XBox 360) میتونند 8نفره مولتی پلیر بازی کنند.
• Burn the wheels in more than 50 action-packed missions
• Use weapons and extras for the first time: Spike Strips, EMP, Oil Cannon and more
• Play as cop and gangster
• Experience the brandnew crash-cam
...
بایوشوک 2 مثل نسخه اولش جالب نیست ولی تجربش خوبه و مولتی هم اگه اشتباه نکنم داره.عنوان خوبیه
ممنونآقا Bioshock 2 رو نپرس قشنگ هست یا نه، برو بخر، مطمئن باش حداقل از بازیهای کنونی بهتر هست.
با اینکه تخیلی هست به قول خودت ولی گیمپلی، گرافیک، صدا گذاری، داستان، کلا همه چیزش به جا و عالی هست. البته بهتر از خودشBioshock 1 هست![]()
سلام اين بازي ها رو كسي بازي كرده؟؟؟
Crash Time 5 Undercover
Hell Yeah Wrath of the Dead Rabbit
The Testament of Sherlock Holmes
XCOM: Enemy Unknown
اولیش که فعلا برای 360 آمده. دومی چند روزه کرک شده و لینکاش هست.سومیش هم آمده و معمایی هست.اخریشم تازه داره امتیاز میگیره.
نه دیگهسلام اين بازي ها رو كسي بازي كرده؟؟؟
Crash Time 5 Undercover
Hell Yeah Wrath of the Dead Rabbit
The Testament of Sherlock Holmes
XCOM: Enemy Unknown
اولیش که فعلا برای 360 آمده. دومی چند روزه کرک شده و لینکاش هست.سومیش هم آمده و معمایی هست.اخریشم تازه داره امتیاز میگیره.
الان من دارم رو PC بازی میکنم
Crash time 5 رو یکمی بازی کردم بد نبود ولی خیلی خیلی میخواستن از روی Hot pursuit 2010 بلند کنن که یک جورایی ناموفق بوده کپی کردنش
نه دیگه
الان من دارم رو PC بازی میکنم
Crash time 5 رو یکمی بازی کردم بد نبود ولی خیلی خیلی میخواستن از روی Hot pursuit 2010 بلند کنن که یک جورایی ناموفق بوده کپی کردنش
در كل بازيش قشنگ هست؟؟ بعد بازي مرحله اي ؟ چه طوريه؟
Max Payne 3 رو بخاطر این میگن غیر مجازه چون محصول شرکت Rock star هستدر صورت امکان تو پروفایلم آدرس دقیق جایی (توپخونه) که این دو بازی داشته باشه بهم ارسال کنید (arkham city-max payne 3)
هر جا رفتم نداشت و مسخره ها میگفتن غیر مجازه!
کلا بهتره بازار پی سی جم کنن چون هر جا میری بازی ایرانی دارن و یه سری آت آشغال!