در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
World in Conflict یکی از بهترین استراتژیهای PC هست. فقط اینو بدون GameSpot بهش 9.5 داد.
سه تا پست بالاتر گفتمآها آقا کسی این بازی Titan Quest رو بازی کرده ؟؟ تو همون سبک ( البته Diablo 3 میاد ... ) ممنون میشم بگید ... خیلی این سبک رو دوست دارم مثل TiTaN QuesT
سه تا پست بالاتر گفتم
به جز اونا Dungeon siege,Sacred
بازیهای تو اون سبک زیاد نیستن جدیدا، هر چی هست از قدیم مونده.
ممنون این هم بد نیست
آقایون هر چی بازی استراژیکی خوب باشه بییشتر تاریخی یا افسانه تاریخی باشه .. دوست دارم
مثلا این age Of Empire رو خیلی ازش خوشم اومد !
Titan Quest واقعا عالیه.آها آقا کسی این بازی Titan Quest رو بازی کرده ؟؟ تو همون سبک ( البته Diablo 3 میاد ... ) ممنون میشم بگید ... خیلی این سبک رو دوست دارم مثل TiTaN QuesT
فعلا چیز بدردبخوری نیست. همون Gun و Dead Man's Hand هستن. البته بازی Helldorado هم هست ولی استراتژی هست.من یه بازی توی سبک کابوی میخوام . میشه یدونه با گرافیک قابل قبول معرفی کنید ؟
آها آقا کسی این بازی Titan Quest رو بازی کرده ؟؟ تو همون سبک ( البته Diablo 3 میاد ... ) ممنون میشم بگید ... خیلی این سبک رو دوست دارم مثل TiTaN QuesT
دوستان اگه ممکنه یه بازی استراتژیک تو مایه های Stronghold معرفی کنید.
یه چیزی باشه که مثل همون stronghold بشه همه چیز رو اداره کرد و واقعی باشه (تخیلی نباشه) و ساخت و ساز هاش هم قدیمی باشن (مثل همون Stronghold)
ممنون
من یه بازی توی سبک کابوی میخوام . میشه یدونه با گرافیک قابل قبول معرفی کنید ؟
Tourchlight
Age of Empires 3
Call of Juarez
دوستان امروز مغازه دوستم یه بازی دیدم 7554 بود فکر کنم چون از بازیهای جنگ جهانی خوشم میاد قبلا هم تو یوتیوب چنتا گیمپلی ازش دیدم بد نبود خواستم بگیرم دیدم "انگار از سر میدون اومده بودم" چنتا پول خورد تو جیبم بود:d گفتم فردا میگیرم حالا میخوام ببینم کسی اینجا بازی کرده بگه چطوریه؟